PUBLICACIÓ CORREUS REBUTS

PUBLICACIÓN / PUBLICATION E-MAILS

---------------------
Envieu missatge a / Enviar mensaje a / Send message to 
Joan Romeu

 

Nota: Hem deixat de publicar els correus rebuts a la pàgina des d’abril de 2017

Nota: Hemos dejado de publicar los correos recibidos en la página desde abril 2017

Note: We have stopped publishing emails received since April 2017


Jaume Gaya Catasus (08/04/2017) (jgaya@xtec.cat) Benvolgut Joan, Felicitas per la teva feina, ingent i necessària. Voldria preguntar-te com puc fer un arbre genealògic com els que fas tu. Si em pots facilitar la manera, t’estaré molt agraït.

 

David Romeu Cerezo  (22/11/2016) (d.romeu@yahoo.es ) Benvolgut Joan,  T'adjunto en arxiu el borrador de l'arbre que estic preparant desde fa uns anys, es molt extens i respon principalment a la zona de Calafell i El Vendrell. Tal i com podràs observar no està desenvolupat en la part més nova, per exemple tots els romeu gibert com són familia meva directe els tinc localitzats i ja els ficaré més endavant. Ara estic treballant com relacionar el Romeu més antic (Lluís Romeu, qui va morí a l'any 1631) amb la branca d'origen del Vendrell, tinc el capbreu del Vendrell de 1562 i localitzades 9 families romeu, però hi ha una generació al mig. Aquest arbre és un borrador, no facis publicació, doncs no està finalitzat, ara bé, accepto ajuda si et sona algú.... Una abraçada.

 

M. Àngels Ollé Romeu (19/01/2016) ( maolleromeu@gmail.com ) Benvolgut Joan, em dic M. Àngels Ollé  Romeu, el meu avi era fill de Sant Pere de Riudebitlles.El meu cosí, Antoni Romeu Alemany m´ha deixat els documents de la família, i he trobat que tenim informació sobre ¨Jaume Romeu 1673¨que consta en l' arbre que teniu a internet. Ens agradaria molt poder fer un canvi d' informacions  sobre aquest documents. El meu cosí viu a Sant Sadurní i jo a Reus,aniria bé que poguessim concertar una trobada.

 

David Romeu Cerezo (13/08/2015) ( d.romeu@yahoo.es ) Benvolgut Joan, Estic treballant en un arbre molt gran dels Romeu de Calafell, fins i tot he trobat el primer que va aterrar al nostre poble sobre l'any 1600 (pages d'origen del Vendrell).Es tant extens en ramificacions que m'he centrat en la nostra sang directe, te'l vull passar doncs estic segur que es podra conectar amb altres, algunes branques les he desenvolupat però es molt complicat, diga'm en quin tipus d'arxiu te'l passo quan el finalitzi. Salutacions.

 

Pilar Romeu Aguayo (17/07/2015) ( promeua@gmail.com ) Hola Joan, Mi nombre es Emilia del Pilar Romeu Aguayo y soy chilena. Hija de Rafael Reent Romeu Jurgens y de Maria Antonieta Aguayo Salvo. Rafel Romeu J., mi padre, es hijo de Jose Pedro Romeu Bailly, oriundo de Uruguay pero hijo de España y Emilia Jurgens Flieg. De este matrimonio nacieron 7 hijos: Cristina, Isabel, Rafael, Marina, Amelia Jose Pedro y Estela. Mi padre era primo de Leopoldo Romeu Sanchez...y si estas interesado te puedo buscar mas antecedentes...pero estoy clara que la familia Romeu chilena viene del Uruguay....y España. 


Marta Bartrolí (15/07/2015) ( mbartro2@gmail.com ) Hola Joan! Per variar, estic traficant amb la família. Hauries d'afegir un fill als Romeu-Puiggener. El primer fill de la parella es diu JAUME i mor albat (n 1736 i mor ja a la pobla abril de 1738). Set mesos després, neix una bessonada i al nen li posen Jaume. Aquest serà l'hereu. Una abraçada. Marta.

 

Miquel Romeu (20/02/2015) ( numerocasa@gmail.com ) Hola Joan, fantastic treball, m'agradaria trobar el fil a la rama Romeu de Les Ventalles ( barri d'Ulldecona), provincia de Tarragona, el meu pare era Jaume Romeu Ferre, nascut al 1930, tenía dos germanes Enriqueta i Asuncion, i eren fills de Enrique Romeu i Concepcion Ferre, no se si en estes dades n'hi ha prou pero si algun pot afegir dades ja començariem a treballar, moltes gracies.

 

Mercedes González Acosta (02/02/2015) ( mercedesgonzalez51@hotmail.com ) Hola Joan, gracias por contestarme. Si te interesa puedo pasarte los datos que tengo yo sobre la familia Romeu de la que provengo. Del primer Romeu que tengo información es José Romeu y Parras. Héroe de Sagunto, ciudad del Levante Ibérico, aliada a Roma. Lucha por la independencia de España en contra de las fuerzas de Napoleón. Nació en Murviedro el 26 /1/ 1778 En 1808 se alistó y fue nombrado Comandante de las Milicias de Murviedro para defender Sagunto. Va a Madrid a defenderla de Napoleón. En 1809 lo nombran capitán de la Compañía de Granaderos, en 1810 lo nombran comandante de dos batallones de Milicias de Cheste y de Chica Tengo un periódico de la época (1912) que publica 100 años después todos los datos de la familia Romeu, hijos, nietos y bisnietos. Este José Romeu y Parras, muere en la horca en manos de las tropas francesas (1812) bajo las órdenes del General Suchet y es condecorado Conde de Sagunto. El hijo que se llamó también José Romeu y Correa fue director de Hacienda y Gentilhombre de su Magestad. Natural de Palencia. El tercer José Romeu Crespo, nieto del primero, también fue Conde de Sagunto y creo que era García Romeu, caballero del Rey Don Jaime y conquistó Valencia por orden del Rey. Luego viene Jaime Romeu, hijo de García Romeu que conquistó en tiempos del Rey Pedro III el Castillo de Montesa. El hijo (también Jaime) fue contemporáneo de Fernando el Católico y fue su secretario.La reina Cristina les da el título de Condes de Sagunto. Mi bis abuelo era hijo de Antonio Romeu y Cabrera que tuvo dos hijos Antonio y José. Mi bis abuelo José Romeu (primera generación que nace en Uruguay) se casó con Concepción Magariños y tuvieron 4 hijos: Juan Antonio, Concepción , Francisco y Josefina. Juan Antonio (médico) no tuvo hijos. Concepción Romeu Magariños fue mi abuela que se casó con Roberto Acosta y tuvieron 7 hijos. Susana, Martha, Esther, Delia, Roberto, Ocavio y Ernesto. Francisco tuvo dos hijos varones. Josefina se casó con Pacheco y tuvo tres hijos. Yo soy hija de Delia Acosta Romeu. Esta es la información desordenada que tengo, espero le sirva de algo. Según yo creo, la rama de Chile es descendiente de Antonio Romeu, hermano de mi bis abuelo pero no tengo la información exacta. Cualquier dato que me pueda aportar me vendría muy bien. Muchas gracias.

Mercedes González Acosta (01/02/2015) ( mercedesgonzalez51@hotmail.com ) Hola Joan Romeu, mi nombre es Mercedes González, vivo en Uruguay y estoy tratando de encontrar en el árbol de la familia Romeu la rama de los Romeu que viven en Chile. Mi bis abuelo fue José Romeu y Cabrera, nacido en 1851, hijo de Antonio Romeu y de Remedios Cabrera. Mi bis abuelo era médico y fue Ministro de Relaciones Exteriores durante las dos presidencias de Batlle en Uruguay , tuvo un hermano Antonio, abogado, nacido en 1853 que fue cónsul en Berlin y cónsul general en Alemania hasta la guerra en 1917 Hay otra rama de los Romeu que viven en Chile y que aparentemente está relacionada con la nuestra. Ellos son Rafael y Leopoldo Romeu Bailly. Lo que yo intento descubrir es la relación entre estas dos ramas de la familia Romeu. Sé que existe porque mis tios y tias que ya fallecieron se trataban con los chilenos y decían que eran primos lejanos. Si puedes pasarme alguna información quedaría muy agradecida. Saludos.

 

Vladimir Moreno Romeo (04/01/2015) ( vmorenoromeo@icloud.com ) Hola. Recién he descubierto vuestra pagina, en Cuba, al menos en mi rama familiar hay gran confusión y “peleas” por motivo del apellido, unos argumentan es Romeo, otros Romeu, quizá se deba ha que al inscribirse era anotado como lo escuchaban, y (al menos mis abuelos y bisabuelos que eran bastante iletrados) no se tomaban el trabajo de revisarlos… Así es que mi parte es Romeo, y algunos primos y tío (tías) son Romeu… Me gustaría saber, si existe algún modo de saber cuando emigraron para Cuba, imagino que al ser tan poco común, al menos en esta forma (Romero es mas común) no sea demasiado difícil, mi abuelo se llamaba Eladio Romeo Camejo y su padre o abuelo llegaron de España Bueno, de todas formas es grato saber que hay mas de mi tipo en algún lado, es bueno encontrarse parientes en el camino!!! Saludos

 

Raül Lorenzo Lojo (31/08/2013) ( rain_night86@hotmail.com ) Bona Tarda! Fa ja uns quants mesos que vaig trobar la teva pagina. Soc part de la família Romeu, exactament de la rama dels Romeu Plans: Soc nét de Francisca Romeu plans i m’agradaria que la rama que falta per completar (la del meu pare Angel Lorenzo Romeu) estigues actualitzada, ja que trobo que es molt interesant i maco de tenir enregistrat. Les dates que hi falten son: -Francisca Romeu Plans (Barcelona n. 6-6-1920 Barcelona +8-1-2007) -Àngel Lorenzo Magdaleno (Barcelona n. 1-10-1921 Barcelona +5-12-1986) Ells son els meus avis. Llavors per part de la meva família: -Àngel Lorenzo Romeu (Barcelona n.6-10-1941)  casat amb Victoria Lojo Olveira (Barcelona n.21-12-1944) dels quals van tenir dos fills Àngel Lorenzo Lojo (Barcelona n.24-7-1968) Raül Lorenzo Lojo (Barcelona n.29-6-1986). La rama dels Lorenzo Lojo continua baixant, ja que el meu germà té una filla, però imagino que ja al perdre el cognom Romeu ja no formaria part del arbre. Moltes gracies per el teu temps! Raül Lorenzo Lojo

 

Emilio Romeu (16/11/2011) ( alexime-00-02@wanadoo.fr ) Hola me llamo Emilio Romeu (normal) y quisiera saber si alguien conoce algo de los Romeu de la rama de Valencia donde mi abuelo nació que se llamaba Manuel Romeu Orient nacido en Valencia en rededor de 1900

 

Ángel Lebaniegos Sánchez (13/11/2011) ( robleytilo@yahoo.es ) Estimado Sr. Joan Romeu: Celebro saludarle. En primer lugar deseo felicitarle por su magnífica página web que une a los Romeu de todas las partes del mundo. Hace más 25 años que comencé a hacer mi árbol genealógico; resulta que mi madre se llama Isabel Sánchez Romeu, nacida en Cádiz; hija de Manuela Josefa Romeu, nacida en Cádiz en 1903,  nieta de Joaquín Romeu González, natural de Quiapo, Manila, Filipinas, bisnieta de Antonio Romeu Mainer, que según su certificado de defunción de 1883 era "natural de Villanueva de Geltru, de treinta y cuatro años, farmacéutico" y tataranieta de Joaquín Romeu. Agradecería cualquier información que emparentara a nuestra rama con los Romeu de Villanueva de Geltru. Saludos,

 

Carles Serra Hartmann (27/10/2011) ( carlos.serra@upc.edu ) Benvolgut senyor,  Ens adrecem a vostè a partir de les dades de contacte trobades en la plana web dels “Romeu”, gestionada per Joan Romeu. Des del Departament de Composició Arquitectònica de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC, Barcelona) estem intentant localitzar el llegat documental del gran arquitecte català Fernando (o Ferran) Romeu i Ribot (1862-1943), una figura avui gairebé oblidada però de notable i d’indubtable interès. Esgotades ja altres fonts documentals, ens veiem en la necessitat de localitzar descendents de l’arquitecte. En cas que disposéssiu d’informació o de qualsevol pista sobre un familiar o parent que respongués a aquestes senyes, us estaríem molt agraïts si ens les poguéssiu fer arribar. Agraint per endavant la vostra atenció, us saluda atentament, Carles Serra Hartmann  Professor investigador UPC

Vivian Romeu (19/6/2011) ( vromeu1@prodigy.net.mx ) Buenos días: Me he encontrado en este instante con esa página maravillosa en la que diferentes Romeu se conectan entre sí. Me gustaría ser parte de ella también. Saludos, V.

 

Jordi Massó Parés (4/3/2011) ( jordi@csaspeakers.com ) Hola Joan, Gràcies per la feina feta i felicitats. M’agadaria contesar a la Marian (més avall) però no hi ha el seu correu... podries, si et plau, publicar el meu? Moltes gràcies i salutacions, Jordi

 

Alberto Romeu (2/2/2011) ( info@albertoromeuphotography.com ) Hola Joan. Sacudiendo y botando papeles encontre una carta que me dirijiste al parecer en el pasado Diciembre, pues si que me interesa seguir participando en la Pagina de los Romeu y actualizarla, inclusive podemos agregar algunas fotos como la tienen Zenaida y Belinda (mis primas), muy importante es acabar de una vez y por todas incluir a la Familia de Antonio Maria que tuvo varios hijos pero solamente dos son reconocidos y a uno de ellos se les ha ovbiado completamente y mi primo Antonio creo una Familia ejemplar con cinco hijos,todos profesionales y el propio Antonio que fallecio hace algunos años (aqui en Miami) tuvo una vida llena de exitos profesionales en Venezuela y aqui en Miami. Ademas quisiera correjir algunos errores en el Arbol Genealogico de la Familia de mi Abuelo Armando Romeu Marrero,faltan muchos nombres y algunos estan mal catalogados. Alberto Romeu Photography

 

Maria Alicia Romeu (26/12/2010) ( maria.romeu@gmail.com ) Joan, gracias por compartir tu album genealogico con todos.  Queriamos añadir una rama de la familia Romeu que no aparece en tu arbol.  Es la familia de Raimundo Romeu e Isolina Angles.  Ellos eran mis abuelos.  Ellos tuvieron un solo hijo, Marcos Antonio Romeu quien fue medico y quien tu mencionas en el arbol genealogico.  Marcos se caso con Dinorah Fierros y tuvo una hija que se llama Dinorah Romeu quien vive en la Habana. Despues Marcos se caso con Alicia Gonzalez y tuvieron tres hijos:  Maria Alicia Romeu (soy yo), Marcos A Romeu y Raimundo Romeu. Maria Alicia tiene dos hijas, Daisy Vazquez (hija de Sergio Vazquez) e XXXXX Ricard, hija de Felix Ricard. Marcos A Romeu se caso con Mercedes Gonzalez y tuvieron dos hijos, Diana Heller y Marcos Romeu.  Diana tiene una hija que se llama Sarah Maria Heller. Raimundo Romeu se caso con Kathleen y tienen dos hijos, Kristy y Mike.  Voy a dejar que Ray te de el apellido de su esposa.  Kristy se caso con Gary Sloan y tienen un hijo, Zacharias. Muchas gracias por un trabajo tan bonito.

 

Leonardo García (15/12/2010) ( leogarcia57@gmail.com ) Hola Joan. Curso 68-69 en un aspirantado la Salle de la localidad de Les (Valle de Aran). Habia un compañero que se llamaba Josep Maria Romeu , vivia por Mollerusa o algun pueblo limitrofe. Antiguos compañeros con intencion de organizar un encuentro lo buscamos  y como veo que tiene ud. una gran pagina con el apellido Romeu , pienso que quizas pueda ser un buen medio para contactar con el o con alguien que nos pueda dar alguna pista. Saludos y gracias anticipadas.

 

Jose Manuel Franco Farrer (26/11/2010) ( amytelcalatayud@hotmail.com ) Navegando por internet he encontrado la pagina con el arbol de su familia. He visto que entre sus antepasados se encuentran, anton farrer y francisca farrer, estaria interesado en saber si tiene algun dato mas de ellos o de alguno de sus hermanos. Yo tengo un documento en el que aparece el cambio del apellido ferrer a farrer, sobre mitad del 1700. Dado que el apellido farrer muy poco corriente, creo que estudiando estos datos podriamos incluso llegar a encontrar alguna relaccion. Un saludo. Jose Manuel Franco Farrer

 

Joan Romeu Sendrós (22/10/2010) ( joanromeus@gmail.com )Hola Joan! Felicitats xl teu site! Jo també sóc Joan Romeu, però Romeu i Sendrós. Som Romeu de Sabadell. El nostre arbre no hi és al teu site.Com puc fer-t'ho arrivar? He fet el nostre arbre a Genoom. Puc invitar-te x tal que el vegis. Ja em diràs.Una abraçada de JR a JR. Joan

Susi Valls Surià (5/10/2010) ( susivalls@terra.es ) Bon tarda, fascinant la vostra página us felicito!. M’agradaria contribuir per anar completant l’arbre genealògic: Soc filla de Maria Surià Romeu però no se de quina manera es pot demanar informacio dels avantpassats. Jo he demanat un certificat literal de naixement dels meus familiars. Estic esperant resposta. De quina manera es pot buscar?

 

Marta Bartrolí Romeu (4/10/2010) ( mbartro2@gmail.com ) Joan, tinc dades per una  Romeu  americana. "Cecilia Pasqual, natural y vecina de Villanueva y Geltrú, en Cataluña, hija de Juan Pasqual y de Cecilia Alsina, y casada con Buenaventura Romeu, natural asimismo de Villanueva y Geltrú, hijo de Pedro Romeu y de María Ortoll, solicita licencia para pasar a San Juan de Puerto Rico en compañía de su hijo, Juan Romeu, natural de la misma localidad, a reunirse con su esposo, residente y del comercio de dicha ciudad (1819-08-28)." Per a tots els romeus: l'adreça ( http://pares.mcu.es ) resulta genial. Que hi cerquin Archivo de Indias, secció “Ultramar” Records a tots!

 

Yvonne Romeu Iglesias (15/9/2010) ( yrome1257@yahoo.com ) Estimado, Sr. Joan Romeu: Es un placer ver esta pagina y leer historias de Romeu’s de todas partes del mundo. Una gran obra. Gracias por su visión y el empeño con el cual empezó hasta obtener una avenida electrónica para que todo Romeu se mantenga conectado en el mundo. Otra vez, imensa gratitud.  Soy descendiente de Jose Atanasio Romeu Pascual. Mi  abuelo, Juan Romeu Ramirez, y mi papá, Agustin Romeu Carlo (madre: Aurelia Carlo Acosta). Mi nombre latino es Yvonne Romeu Iglesias Carlo Graniela y Shapiro (Shapiro es mi nombre matrimonial). Aunque oficialmente en los E.U. actualmente, soy conocida como Yvonne Romeu  Shapiro. Nacida en Nueva York en 1957, pero criada en Boqueron, Cabo Rojo, Puerto Rico y Nueva York, USA. Mi papá, Agustin (muchos lo llamaban y conocian como David), falleció este 12 de abril, y siento que al estar en el cielo con nuestro Señor y rei, esta poniendo de su parte en nuestra labor de encontrar nuestros parientes españoles. Me acuerdo de los cuentos que mi papá nos contaba en nuestra niñez (tengo dos hermanas, Yvette Romeu Iglesias y Sommer, la del medio, y Giselle Romeu Iglesias y Grosin, la última). Algunas historias que Pa nos contaba, están anotadas aquí por otros.  Se me aguaron los ojos en cuanto las leí. Una de ellas: Cuando los tres hermanos Romeu vinieron de Espana, uno de ellos se fué a Cuba y empezó una familia allá, otro se quedó en Puerto Rico y viajaba de PR a España y viceversa, el otro regresó a su patria. Papi tambien nos decia que teniamos decendientes/parientes en Francia, y que el nombre Romeu habia cambiado por Romeau allí. Es cierto? Ahora noto que parece que tenemos Romeus en Italia, Francia y Brazil/Portugal. Cuando un pariente, Devlin, (desconocido unas cuantas semanas atrás) se comunicó conmigo y me dió el link de esta página, estuvimos en comunicación de forma regular, y descubrimos que somos parientes de la misma linea genealógica.  No hay nada más bello que una historia de familia se haya transmitido de modo oral, aunque a veces algunos datos cambien. Poco a poco cada pétalo se descubre e ilumina un cuento de maravilla. Más importante: revive nuestra historia. Me gusta pensar que cada vez que uno habla de un antepasado, esa alma sonrie desde el otro mundo. No estaríamos aquí sin ellos, verdad? Como le conté, un primo de Cabo Rojo, PR (Devlin Romeu Soto) se comunicó conmigo via Ancestry.com, donde yo habia empezado un árbol de mis familias (parte Romeu Carlo, padre, y parte Iglesias Graniela, madre). Desde ese momento ambos hemos nos embarcado en este viaje de localizar nuestros antepasados de España y más. Devlin le escribió el 25 de Julio, y esperamos oir de ud. pronto. Esta via  quizás nos servirá para comunicarnos con otros Romeus y podramos (Devlin y yo, y con su ayuda y otros) iluminar este camino geneológico.  Se puede comunicar con Devlin de mi parte. El me informará de sus comentarios.  Yo sólo queria introducirme en la página de Romeu y conectar con ud y con todos los Romeus de allá. Espero oir de cualquiera que tenga más infomación sobre nuestras familias: Bonaventura Romeu Urguell y Cecilia Pascual Alsina, y su hijo (mi bisabuelo), José Atanasio Romeu Pascual. Cariñosamente y Bendiciones a todos

 

Aymeé Rabaza Romeu  (7/9/2010) ( emya@pekegifs.zzn.com ) Hola, mi nombre es Aymeé Rabaza Romeu. Vivo en Cuba y mi familia Romeu aquí es muy grande. Por favor, quisiera subcribirme a la Revista. ¿que puedo hacer?

Elisabet Monteys (9/8/2010) ( elimonteys@magnetron.es ) Hola Joan, Estem buscant amb la familia decendents de L´Arquitecte Ferran Romeu i Ribo, si algun d´ells s´hagues posat en contacte amb tu hem farias un gran favor si ens donguessis el seu mail, es per la reconstruccio d´una de les sevas grans obres. i estem buscant informacio

Gracies. Elisabet Monteys.

 

Devlin Romeu Soto (25/7/2010) ( devlin_romeu@hotmail.com ) Hola Joan,  Hace muchos años encontre tu pagina como muchos otros Romeu buscando informacion de mis familiares mas cercanos. Te felicito por tu idea y apoyo a este proyecto por todos estos años. Tu pagina a logrado unir varias generaciones de Romeu, tanto en Puerto Rico como en varios estados de los Estados Unidos de America. Primos localizados: Yvonne, Michael, Jose, Sebastian, etc. Segun se presenta un Arbol de Cuba en tu pagina, querremos presentar un Arbol de Romeu para Puerto Rico para nuestra familia presentes como futuras. Al presente tenemos tenemos unas 6-7 generaciones de Romeu relacionadas con Puerto Rico y Estados Unidos. Por favor presenta este mensaje para todos aquellos Romeu con algun familiar relacionado con Puerto Rico para que se comunique conmigo a mi direccion de correo. Los nombres de nuestros ancestros son: Bonaventura (o equivalente) Romeu-Urguell y su esposa Cecilia Pasual-Alsina con origen en Vilanova y La Geltru. Se mudaron a Puerto Rico aproximadamente para 1811, a pesar que continuaban viajando a Espana. Entendemos que Bonaventura era Capitan de un navio por lo que navegaba mucho. Sus hijos conocidos: Buenaventura, Jose Atanacio, Manuel e Ysoquina (Joaquina) Romeu-Pascual. Al presente, no tenemos fechas exactas de sus naciemientos o fallecimientos. Tenemos alguna informacion de las generaciones de Jose Atanacio y Manuel pero nada de Buenaventura ni Ysoquina. Podemos estar hablando entre 1800-1900. Desconocemos si ellos vivieron temporeramente en Puerto Rico y se--mudaron o vivieron-- en otros paises.  Al presente los nombres predominantes en esas generaciones era: Jose, Juan, Ernesto. Se nos ha hecho bien dificil consequir informacion al respecto.  Si alguien tiene alguna informacion o tiene duda si podriamos estar relacionados, le agradeceria que me contacte.  Saludos,  Devlin Romeu-Soto, Puerto Rico.

Marta Bartrolí (20/7/2010) ( mbartro2@gmail.com ) Hola Joan!. S'havia de notar que he començat vacances! m'he pogut revisar acuradament dades extretes de l'Arxiu de Sant Pere, contrastades i que pots afegir. La única cosa que haig de "quadrar" són dos Jaumes Romeu Carol , el primer dels quals haig de veure si és bessó de la Rosa o si hi ha alguna errada. Et pots fiar de la resta. Una abraçada! Marta.

 

Manel Fernández (17/6/2010) ( presidencia@aepsal.com )Benvolgut Joan, Enhorabona per la web sobre els Romeu. A la plana sobre el Pere Romeu, es diu que, “L'hostaler es va dedicar a altres activitats relacionades amb el naixement de l'automobilisme, treballant en un garatge i participant també en algunes curses fins que l'any 1908 va morir a causa d'una tuberculosi”. Estic molt interessat en conèixer la figura del Pere i en aquest sentit, el volia consultar si tens documentació o informació sobre el destí del Pere després de tancar els quatre gats. Tinc una presentació power point sobre una exposició que es va fer a Torredembarra. Suposo que pot ser la tens. Jo he trobat en Internet que va participar en alguna cursa d’automóbils, pero no he trobat rés sobre on va treballar, en quin taller, etc. M’agradaria poder xerrar amb tu sobre aquest tema. Moltes mercès. Manel Fernández.

 

Joan Pol Romeu (16/6/2010) ( balaki007@gmail.com )Bon dia Joan. Primer de tot, felicitacions per la teva página. M´agradaria comentar-te que hi ha una branca dels Romeu que viu a sant Boi de Llobregat des del segle XVIII. El seu membre més famós fou Josep Romeu i Torelló (el meu vesavi). T´adjunto l´enllaç a la web del museu de Sant Boi per si t´interessa. Una forta abraçada i gràcies per tot. Joan Pol Romeu Arcay.

 

Albert Romeu Sala (13/5/2010) ( a.sala@qbdfashion.com ) Hola Joan, Tenim un nou Romeu a la familia! Sóc L’Albert Romeu Sala dels Romeu Plans. Em vaig casar fa 4 anys amb la Laura Tena Cárdenas i el 13 de setembre del 2009 va néixer l’Albert Romeu Tena (si, si el tercer Albert Romeu de la casa!) Gràcies i cuida’t! Petons a tots.

 

Adrian Romeu Felix (3/5/2010) ( aromeu_90@hotmail.com ) Hola, soy Adrian Romeu Felix y queria saber mas de el origen de la familia Romeu, nose si tendra que ver algo la web que encontre con mi familia, por eso me pongo en contacto con usted, par ver si me podria ayudar a saber mas sobre esto, espero recibir noticias suyas, un saludo.

 

Rosa Vives (10/4/2010) ( rosavivhor@hotmail.com ) Hola, em dic Rosa i voldria preguntar sobre l'ascendència de la meva família. Veig que hi ha molta gent que porta el cognom Romeu i de tot arreu però cap de la zona del Baix Penedès, d'on era la meva àvia Maria Romeu Llansà. En sabeu alguna cosa d'aquesta branca dels Romeu?

 

Angela Buron Gutierrez (03/04/2010) ( aburon@telefonica.net ) Apellido Romeu. Hola; he visto su pagina, que me pareció excelente. Bueno yo sigo una rama  la de los Giberto Valencianos y tengo una Sra. lllamada Eustaquia o Eustasia Romeu Sanchis: Lo digo  por si acaso  tuviera VD. en sus arboles alguna informacion.-de sus padres o ascendencia gracias .- 1º Vicenta de Villarrasa y Feo de Escorcia  nac  25 de enero de 1650  nup  Pedro Giberto Romeu . Bayle Nac 6 de enero de 1642 en Alberique  hijo de Pedro Giberto Mangranez  y Eustasia Romeu Sanchis  ( nieto de Francisco Giberto y Ana Mangranez ) Se casan en Valencia Parroquia de San Esteban el 6 de noviembre de 1640.  Sigue la línea  A- B-C: A.-Vicenta Giberto de Villarrasa, y Feo, natural de Valencia 13 mayo1673. Hija de Pedro Giberto Romeu Bayle. Contrajo matrimonio en Carcagente  el 20 -8-1699 con Francisco Amador y Navarro N.- Carcagente 15 de septiembre de 1671 P.N.- Capitán de Milicias. En Carcagente Alcalde ordinario en 1716 Regidor en 1709 Primer Alcalde en 1709 En la Congregación del Santísimo Cristo en 1705 y 1706  Marqués de Valdecañas  nac Bautizado en  Carcagente Virrey y Capitán General del Reino de Valencia, por titulo de 3 de mayo de 1717  T.- Madrid 22 de noviembre de 1729 tuvieron a Felipe Amador y Navarro y otros  N.- Carcagente, 3 de mayo de 1716 P.N.- Teniente Coronel de Caballeria. Linea Giberto: - Miguel Giberto  nup  con Escriba   ( abuelo de Pedro Giberto Mangraner .-Francisco Giberto Escriba  N. Alcira 12-1-1609 de la Orden de San Benito casa con Ana Mangraner  Damiá (hija de Agustin Mangranez y Ana Damiá)  - Pedro Giberto Mangrane R (Alberique) Caballero e Santiago  N  Alcira 12-1-1609 s XVIII)   Familiar del Santo Oficio.-En 1649 Procurador General 1657 y 1664 en goce de Nobleza, 1659   Lugarteniente del Gobernador. Alonso Giberto Mangranez. Pedro Giberto  Mangraner (Caballero de Santiago?)  Notario (Alberique 12-1-1620 aprox.) Familiar del Santo Oficio. En 1649 Procurador General 1657 y 1664 en goce de Nobleza, 1659. Lugarteniente del Gobernado. = Carcagente el 22 de Octubre de 1640 Eustaquia Romeu Sanchis, que testa el 7 de noviembre de 1665.

 

Marian (25/1/2010) ( no autoriza public. Email ) Hola Joan: En primer lugar quiero felicitarte por tu iniciativa. He encontrado en tu página una referencia al matrimonio Manuel Massó y Pilar Romeu, a quienes yo conocí de pequeña y con los que me une una rama en común. Si no recuerdo mal, Jordi Masso i Pares ( 18/7/2003) tendría dos tías, una que se llamaba Mercedes y otra Carmen. Ma gustaría contactar con Jordi Masso i Pares ( 18/7/2003) para intercambiar nuestros conocimientos de esta rama de la familia. ¿Puedes hacerle llegar este mensaje y mi dirección de correo?

 

Marta Bartrolí Romeu (18/1/2010) ( mbartro2@xtec.net ) Benvolgut Joan, he trobat l'inventari post-mortem del nostre primer avantpassat JAUME ROMEU. Va morir a  les cases de *Cerdà de Palou* (Pla del Penedès) i la seva vídua Francesca Ferrer va fer alçar inventari el novembre de 1738. El seu hereu va ser el primogènit Jaume Romeu. Records per a tots els parents! Marta

 

Nuria Romeu (6/1/2010) ( nuromi@telefonica.net ) Un saludo para todos. Me llamo Nuria. He encontrado esta página por casualidad. Estoy haciendo el árbol genealógico y por lo descubierto mi familia procede de San Carles de la Rapita (Tarragona) y posteriormente se trasladaron a Barcelona. En cada familia existe un varón con nombre Rafael. El ancestro más antiguo localizado se llamaba Rafael Romeu Farre 1854. No he localizado ninguna rama de mi familia. Si tienes información lo agradecería.

 

Viviana Romeu (3/12/2009) ( vivianaromeu@infovia.com.ar ) Hola, me llamo Viviana Romeu. Vivo en Mar del Plata, Argentina. Tengo pocos datos sobre los orígenes de mi familia y siempre tuve curiosidad por saber algo más. Di en la web con la página de los Romeu y por eso te estoy escribiendo. Se que mi bisabuelo Romeu (cuyo nombre de pila no conozco) llegó a Brasil desde Europa con su esposa, y eran cantantes líricos de ópera. De alguna manera llegaron a Argentina, a Buenos Aires, donde nació mi abuelo Carlos Romeu, alrededor del 1900. Mi abuelo Carlos se dedicó a tocar el piano y a actuar en teatros haciendo humor. Murió a los 50 años habiendo tenido como hijos a mi padre José Romeu y a su hermano Carlos. Mi padre falleció en el año 1990 y Carlos aún vive en Buenos Aires. No se si esto te sirva para identificar alguna rama de la familia a la que pertenezcamos pero no pierdo la esperanza de que asi sea. Te mando saludos cordiales. Viviana Romeu.

 

Carlos Romero Jensen (13/11/2009) ( cerj@arnet.com.ar ) Estimado Joan Romeu: Hace ya unos años atras tuvimos un contacto por mail en el cual Ud. generosamente me envío los escudos del apellido y la historia del mismo. En ese momento me encontraba en los inicios de mis investigaciones genealógicas y desconocía de que zona de España vino mi ancestro a la conquista del Río de la Plata. Afortunadamente pude encontrar declaraciones donde declara ser vecino de Gran Canaria, en base a esto y a la dificultad de poder consultar la obra de García Carraffa es que lo molesto nuevamente para saber si está dentro de sus posibildades enviarme los datos que ellos ponen sobre los Romero de las Canarias. Desde ya muchas gracias. Carlos Romero. Argentina.

 

Josep Maria Romeu (31/7/2009) ( mromeu@gencat.cat ) Hola Joan: T'envio una web de Sant Pere. Obre-la i veuràs un romeu que és amic de Sant Sadurní i que podria tenir un parentesc, la casa és seva. Molts records. Josep Maria. (la foto és de Cal LLuis Romeu, Carrer dels Quadres, Sant Pere de Riudebitlles)

 

Zenaida Romeu  (20/7/2009) ( zromeu@cubarte.cult.cu ) Joan, he sabido que el abuelo de mi abuelo de llamaba  Joan Romeu Barsa. No tenia el segundo apellido hasta ahora. Espero que sirva para el árbol genealógico!!!! Un abrazo. Zenaida

 

Marta Bartrolí  Romeu (2/7/2009) ( mbartro2@gmail.com ) Hola Joan! T'envio un plànol parcelari de 1854 on es pot veure el "nostre" molí ( la foto pertany a un llibre de cartografia històrica que vaig publicar amb un amic meu, fa 2 anys, i avui he trobat el CD de quan hi treballavem). El molí és a l'esquerra de la lletra I de RIERA. Fixa't que hi arriba el rec i hi ha dues basses. Són per algun raconet de la web, per tal que TOTS els nostres parents les puguin compartir amb nosaltres Una abraçada, Marta

 

Hector Jesus Romeu Quintana  (28/4/2009) ( hromeu@finsa.net ). Estimado Joan, Te anexo las correciones que nos proporciona el Dr. Hector Romeu Gonzalez, mi papa. Hojala que este árbol se siga actualizando. Estaremos visitándolo. Aunque no tendremos parentesco te consideramos un buen amigo. Saludos Calurosos de Texas, EU. Hector J. Romeu, Jr. Corrección: Armando Romeu Marrero tenía 4 hermanos (Todos varones) En orden de edad: Jaime (el mayor), Antonio María, Raimundo y Baltazar y mi padre Armando Romeu, el más joven de todos. Jaime fue maestro toda su vida. Su esposa se llamaba Eloísa. Tuvieron tres hijos: Roberto que se dedicó a la política y fue Alcalde del pueblo de San Antonio de Cabezas por varios años. Era querido por el pueblo, igual que su papá. A Roberto lo re-eligieron Alcalde varias veces.  El segundo hijo de Jaime fue militar de alta graduación por muchos años. La familia le llamaba Tite (apodo). No recuerdo su nombre de pila. Emma era también hija de Jaime. Ella estaba casada con un alemán llamado Erwin Zimmer. Antonio María tuvo varios hijos. El primero es Antonio Romeu, hijo, Violinista. No sé el nombre de los otros hijos de Antonio María.  Raimundo era hacendado. Tenía colonias de caña. Su esposa se llamaba Isolina. Tuvieron un solo hijo llamado Marcos que era médico de San Antonio de Cabezas. (En San Antonio de Cabezas vivían Jaime, Raimundo y Baltazar)  Baltazar trabajaba en los Ferrocarriles de Cuba. Su esposa le decíamos Chacha (apodo) No recuerdo su nombre de pila. No tuvieron hijo.  El último y el más joven de todos era mi padre: Armando Romeu Marrero que se dedicó a la música principalmente pero era polifacético pues además de músico fue Contador del Ayuntamiento del pueblo de Regla, Inventor, Procurador Público (cargo que nunca ejerció) y también fue dueño y director de la Estación de Radio C.M.B.N de la Habana.

 

Hector Jesus Romeu Quintana  (21/4/2009) ( hromeu@finsa.net ). Joan, I found my romeu lineage since 1820. Hector Jesus Romeu Quintana is my name , Grandafther was Armando Romeu Marrero and my father is Hector Romeu Gonzalez. How can I add to this geneaological tree my daughters, other, etc. Thanks/ Gracias!

 

John Anthony De Hombre (20/4/2009) ( jade68454@yahoo.com ) Hello Joan,  My name is John Anthony De Hombre, My mother Maria Anisia Rodriguez De Hombre is Antonio Maria Romeu's god daughter. Her father was Diego Rodriguez he sang with Antonio's band in the late 30's in Havana. My mother would like to find living members of Antonio's family. She knew of a daughter Solange, and Solange's mother was Tete, who was my mothers god mother. My mother came to the United States in 1949 she would visit Cuba every year until 1956 and each time she would always visit Antonio and Tete. My mother last heard that Tete and Solange moved to Venezuela after Castro took Cuba over. My mother has never heard anything of Tete and Solange again. If you have any information it would be greatly appreciated. If you do not have any information could you please let us know you have received this email and do not have any information. Thank You . John A. De Hombre.Maria A. Rodriguez De Hombre.

 

Marta Bartrolí Romeu (3/4/2009) ( mbartro2@xtec.net ) Benvolgut Joan, omplint el temps de baixa (m'han hagut d'operar el peu), he reprès el gran tema que compartim. Et faig arribar noves dades perquè les puguis afegir i/o alguna correcció. Tinc el testament del nostre pater familias i l'inventari del molí. També tinc fotografies molt antigues del molí del Romeu ( la foto que hi ha a la web mostra el què suposo devia ser el mirador "de dalt"). Després de setmana santa aniré a Sant Pere de Riudebitlles per acabar  d'arrodonir noves dades que es remunten al primer dels nostres  avantpassats. De moment, et puc dir que li he trobat germans i que la nostra primera mater, la Francisca Ferrer, es casa en segones núpcies amb Miquel Padró,-també vidu-, pagès de Les Figueres, a La Pobla el dia 15/8/1741. La dada no tindria cap trascendència si no fos pel fet que, amb lògica, això explica que els Romeu, originàris de Sant Martí Sadavesa, es traslladessin a viure  La Pobla on l'avi Geroni Romeu Ferrer comença el gran negoci del paper. Pel cognom matern,- que comparteixen l'esmentada Francisca i el seu segon marit (tots dos són Llucià-, dedueixo que eren cosins. Sabré més coses, suposo, els propers dies. De moment, entenc la raó per la qual , en els arxius familiars, hi ha documents pertanyents a aquests Padró. He passat molts anys pensant que hi eren per error. Eureka! Una abraçada per a la gran família! Marta.

 

Zenaida Romeu (13/2/2009) ( zromeu@cubarte.cult.cu ) Joan, Tengo las copias del certificado de mi abuelo, tanto de nacimiento  como el de bautizo, ambos  del 1890. En ellos me aparece que Juan  Romeu, natural de Cataluña, comerciante, se casó  Doña Teresa Rodriguez cubana, y tuvieron a Antonio Romeu Rodriguez que nació en Matanzas y que se casó con Agapita Marrero ( en otro documento aparece Celestina que es como yo había oido que se llamaba, así que probablemente tenga los dos nombres)   unión de la cual nació mi abuelo Armando Alodio y sus hermanos. Así que tenemos que el abuelo de mi abuelo era Catalán. Yo tengo dos hijos Cesar y Claudio Orozco.Y mi medio hermano, Gabriel, tiene tres, Gema, Gabriel y Gladys. Tengo localizado a otro Romeu que es primo de mi mamá para que  completes una rama que tienes de los hijos de un hermano de mi abuelo, es decir los hijos de Jaime Romeu. Un abrazo y miles de gracias por tu esfuerzo! Has revisado la Enciclopedia de ´Músicos de Iberoamérica de la Fundación Autor y la SGAE ? la voz más extensa....es la ROMEU!!!! Ahí estamos todos! Un abrazo. Zenaida.

 

Segundo Miguens Romeu (18/1/2009) ( segundo.miguens@gmail.com ) Hola Joan: Me llamo Segundo y mis apellidos son Miguens Romeu, soy gallego y desde siempre me han dicho que mis apellidos son catalanes, actualmente vivo en Barcelona por motivos de trabajo. Realmente no se si son o no catalanes, en la red hacen referencia o bien a Portugal (Romeu) o bien a Cataluña (ya que en la zona de la que soy Noia en el pasado muchos emigrantes catalanes se establecieron con empresas de salazón de bacalao y pescados). Sabes si hay constancia de estos apellidos unidos en Cataluña o simplemente es una coincidencia y pueden tener origen portugués. Yo no lo se, lo único de los que tengo evidencia es que mis bisabuelos (Miguens) eran de la zona de Rianxo (prov Coruña). Por la parte del apellido Romeu mis bisabuelos eran de Lousame (prov Coruña). Me gustaría saber si tienes o sabes algo de acerca de estos apellidos o si pueden pertenecer a alguna de estas familias.Gracias por la ayuda.


Xulio (11/1/2009) ( tioderbi@hotmail.com ) Querido y apreciado primo Joan, Quiero agradecerte,  qué esta plataforma de todos los Roméus que en el mundo Somos; que es tu página, continúa adelante y cumpliendo años. Felicidades! Estoy seguro, que Todos secundan mi felicitación. Toda nuestra familia universal, virtual pero autentica Familia. Que en el Nuevo Año, todos seamos capaces de encontrar nuestro Camino, mucha Fuerza y Suerte para todos. E Ultreia. Bicos e apertas, Xulio.

 

Belinda Romeu (30/12/2008) ( belinda_romeu@yahoo.com ) Querido Joan, felicidades por el decimo aniversario de nuestra pagina, pero tambien por la navidad y el nuevo año 2009, recibe todas las bendiciones, para ti, amigo, tu que has permitido que nos encontremos en esta enorme familia universal, te doy las gracias mil veces por ello. Anexo un articulo que salio en la revista Correo de Cuba ( Año 13, segundo trimestre 2007) donde hablo de ti y de la pagina y tambien te envio, una foto de mi padre, Mario Romeu, un gran maestro de la musica en Cuba. Te quiero mucho por todo esto, mil gracias nuevamente. Belinda.

 

Jaume Romeu Prenafeta (30/12/2008) ( delegado@iber-fiora.com )  Hola Joan, sóc Jaume Romeu Prenafeta de Mollerussa, a  l’octubre us vaig feu un e-mail però veig que és, hores d’ara, el darrer que heu rebut. M’agradaria saber si la branca dels Romeu Escolà que existeix a la plana de Lleida lliga amb alguna de les que exposeu al vostre interessant web. En breu faré un recolpilatori de l’arbre que hem anat seguint de la nostra familia i us el faré arribar si ho creieu interessant. Esperant la vostra resposta us dessitjo a tots, Romeus i no, que passeu unes bones festes i un millor 2009. Una abraçada. Jaume Romeu. Jimmi.

 

Anna Sanz (30/12/2008) ( anna.sanz@telefonica.net ) Família Romeu Selvas: Aportació de Carlos Romeu Nedwëd. Hola Joan. Jo també estic intentant fer el meu arbre, peró estem molt escampats. Estic buscant dades sobre el meu besavi Pecci (Santiago o Giacomo), que venia d’Itàlia, que possiblement era familiar del Papa Lleó XIII (Joaquim Pecci), que tenia una germana que es deia Maria Pecci, que pel temps de la guerra civil vivia a Madrid però que tenia un fill que vivia a alguna ciutat gran de les que envolten Barcelona. També hi ha la possibilitat que aquesta Maria haguès viscut a Arenas de San Pedro (Ávila). Per això et demano si hem pots reenviar aquest missatge al nèt d’aquesta altra Maria Pecci, el Sr. Carlos Romeu Nedwëd. No crec que timguem sort, però no se sap mai. Gràcies.

 

Jaume Romeu Prenafeta (27/10/2008) ( delegado@iber-fiora.com )  Vosaltres sou tots Romeu? I jo com és que estic fora? El meu nom és Jaume Romeu Prenafeta, fill de Mollerussa, 40 anys. La familia primera del meu pare, tot i ser de Mollerussa van viure una temporada a Santa Maria de Meià (Noguera) però amb el temps va retornar a la capital del Pla d'Urgell. Si necessiteu res i us ho puc facilitar, demaneu i veurem que hi podem fer. Salutacions. jimmi.

 

Jean Romeu Muñoz (21/9/2008) ( jean.romeu@wanadoo.fr ) Famille et amis, Ci-joint un nouvel arbre de la famille Romeu, Comme nouveautés on peut citer: 1°) L' ajout par le haut, Ancêtres nouveaux Miquel Romeu et Paula Figueras qui doivent etre nes fin XVII ou début XVIII. 2°) Par le bas les épousailles de Olivier Romeu avec Sabryna Nasli-Bakir. Felicitats per els nubis i un respectuos salut per els nostres vells. La trobada de Miquel Romeu i Paula Figueras es deu a la perspicacia i al treball de de nostra amiga Anna Olivella.

 

Leo Romeu Nuñez (11/9/2008) ( ledoromeu@hotmail.com ) Hola: Primero quiero felicitarlos por la pagina, ya que considero muy importante saber de donde venimos. Bueno, yo soy chileno tengo 21 años y mi nombre completo es Leo Romeu Nuñez Niot Puga Sanchez. En Chile creo que somos alrededor de 10 romeu´s y mi familia es la única que lleva este apellido, por lo que obviamente me intriga saber de donde exactamente venimos. Creo que la información que te he dado no es muy relevante pero estoy dispuesto a buscar mas si es necesario. Saludos, espero tu respuesta.

 

Aurelio Goncalves Romeu (1/9/2008) ( Agrgvr@aol.com ) Joan, eu so filhio do Jose Avelino Goncalves Romeu. Viveu en Minho Portugal unthe el foi para Panama para o trabailahd ????  I live in the US  Indiana and Florida. Eu vo para Portugal na 8 de Novembru. Vo para Porto e dispois para Povoa de Cervaes. Aurelio G. Romeu. Ciao

 

Emilio Romeu  (13/8/2008) ( alexime-00-02@orange.fr ) Hola me llamo Emilio Romeu nacido en Alicante en 1953, y mi padre Emilio Romeu Blasco nacido en Alicante en 1924. Mi abuelo Manuel Romeu Orient nacido en Valencia. Me gustaria saber si hay algunos Romeu de Alicante o de Valencia.

 

Judit Romeu Blanco (11/8/2008) ( juditrb@gmail.com ) Hola Joan, Et faig arribar les coses que no són correctes o que falten a l'arbre genealògic Romeu Blanco: La meva mare, Glòria Blanco Ibars (no Ibarz), va néixer l'1-4-1929. El meu pare, Josep Romeu i Masias va morir el 14-10-1964 i no el 1966. Jaume Pallarès i Gabarró, nascut el 31-3-1953. Xavier Potrony i Insa, nascut el 29-8-1956. Xavier Ardite i Ramos, nascut 9-4-1960. Mar Ardite i Romeu, nascuda el 29-12-1988 i no del 1989. Fina Xaus i Isart, nascuda el 29/1/1971. Això per si et serveix d'alguna cosa per les obres de teatre escrites per Jaume Romeu i Masies: Els meus pares es van casar el 14-2-1949. Aquest mateix any van marxar a Canàries d'on varen tornar el juliol de 1954. El nom de la pastisseria era: Pastisseria Glòria. La van posar a Canàries perquè era el lloc més econòmic. Eren a la Rambla de Santa Cruz de Tenerife. Canàries era port franc. Els amics de Canàries eren: Manel Planes: Guia del Teide. Va posar un llibre en el refugi perquè la gent hi signés. Havia treballat a la pastisseria Castillo. Enric Sagalà: De la refineria de petroli. Va heretar 40 milions de pessetes. Ricardo Montsec: Perruquer, tenia una filla, la Ma Dolors, que es va casar amb l'Enric Sagalà.Gregorio Garcia de la Cruz: Capità militar, "chanchollero". Anava a cavall a la pastisseria, el cavall demanava sucre posant la pota a la cancel·la de la botiga. Sobre el tema del hoquei t'adjunto dos fitxers on hi ha els retalls de diaris amb la foto del meu pare com a jugador de hoquei. Com pots comprovar no és veu de quina data són ni el nom dels diaris. Darrera el diari escrit en castellà hi ha les següents frases que no sé si ens portaran a algun lloc. Seguiré investigant: - Foto de ciclisme Miguel Poblet, vencedor ayer tarde en Granollers. Fiesta Mayor de Granollers, los directivos de CC. Granollers, han procurado que nuevamente por la Fiesta Mayor, no faltara la tradicional carrera... A destacar la magnífica actuación del joven Parés del C.E.E. gerundense que entró en el grueso. -  Gráficos de hoy y mañana en Manresa: momento de la salida de los participantes en la disputa del XIX Campeonato de Manresa y comarca, celebrado ayer con extraordinario éxito. Pel que he pogut descobrir de moment, haig de seguir investigant, és que a partir de 1947, amb Joan Antoni Samaranch, la selecció espanyola (formada només per catalans) va debutar internacionalment. El seu primer gran èxit fou el 1951 a Barcelona, on guanyà el primer Campionat del Món. Els meus pares es van casar l'any 1949 i varen marxar a viure a Canàries. Possibles Campionats del Món on va jugar Josep Romeu Masias: Any: 1947, Seu: Lisboa, Campió: Portugal, 2n classificat: Bèlgica, 3r classificat: Espanya. Any: 1949, Seu: Lisboa, Campió: Portugal, 2n classificat: Espanya, 3r classificat: Itàlia. Possibles Campionats del Món on va jugar Josep Soteras Romeu, com a porter. Any: 1951, Seu: Barcelona, Campió: Espanya, 2n classificat: Portugal. Any: 1954, Seu: Barcelona, Campió: Espanya, 2n classificat: Portugal. Bé, de moment res més.

 

Antonio Miguel Romeu Fernandez (28/7/2008) ( tonydj07@yahoo.com ) Hola soy cubano mi nombre Antonio Miguel Romeu Fernandez, mi padre Antonio Romeu Morejon nacio en Cadiz en el 1931, actualmente me encuentro en Torrevieja Alicante, quisiera contactar con algun familiar que por mis apellidos debe existir.Muchas gracias. Mi numero de telefono: 628880441

 

Antonieta Romeu Aguayo  (26/6/2008) ( mariaromeu@hotmail.com ) Joan : Hola  en tu página pude encontrar a un Claudio Romeu de Argentina, mi familia emigró de Uruguay a Chile y Argentina eran los hermanos Jose Pedro y Leopoldo Romeu Bailly . José Pedro llegó finalmente a chile, se caso con Emilia Jurgens y ellos tuvieron 7 hijos, uno de ellos mi padre Rafel Romeu Jurgens. Yo se que ellos emigraron desde Uruguay por razones políticas a comienzo del 1900,  mi padre que era el tercer hijo nació en el 1914.Mi abuelo José Pedro y mi padre fueron marinos mercantes, mi abuelo cruzaba en barco velero desde el Atlántico al Pacífico.Antonieta Romeu Aguayo

 

Enrique Brotons 13/6/2008 ( pumfunfin@hotmail.com ) Hola Joan .Me llamo Enrique. Soy de Penáguila (Alicante). Al entrar en su página he observado que uno de los Romeu tiene descendientes en Penáguila, mi pueblo. Por ello, me gustaría poder contactar con Armando Hector Romeu (su correo no aparece en la web). Espero que me pueda facilitar la información. Enhorabuena por la tarea que está desarrollando.Gracias.Un saludo. Enrique Brotons

 

Belkis Romeu (8/5/2008) ( belkisorama@gmail.com ) Hola Joan. Muy buena tu pagina y estoy sorprendida por el numero de personas que se comunican a traves de tu pagina, una excelente iniciativa. Bueno de paso aprovecho esta oportunidad, para comentarte que me encantaria localizar una parte de la familia que hemos perdido. Tengo entendido que mi abuelo Jose Enrique Romeu de Castro tenia hermanos de un segundo matrimonio de su papà que nunca conocio y me gustaria localizarlos. El papa de mi abuelo se llamaba Eduardo Romeu y su primer matrimonio fue con Onelia de Castro Poey, de este matrimonio tuvieron 3 hijos, uno de ellos mi abuelo, el segundo Eduardo Romeu de Castro y una hembra que no recuerdo el nombre. Tengo entendido tambien que existe una conexion entre mi bisabuelo y Antonio Maria Romeu, pero no estoy segura, es probable que fuera hijo de un hermano de el, esto tambien me gustaria confirmarlo, si alguien tiene algun tipo de informacion sobre esto me encantaria comunicarme. Bueno en fin saludos a todos los Romeu. Belkis Romeu

 

Claudio Mario Romeau (26/4/2008) ( claudio_romo@hotmail.com ) Soy Claudio Mario Romeau vivo en Concordia, provincia de Entre Ríos-Argentina. Estuve mirando tu pagina y como tantos otros quede verdaderamente sorprendido por todos los que somos. Si no es molestia me gustaría saber si Romeau pertenece a la rama de Romeu. En esta zona del país los Romeau que estamos somos todos parientes. Tengo entendido que los primeros de mi familia llegaron de Francia al puerto de Montevideo pasando por Paysandú Republica Oriental del Uruguay cruzando a Colon provincia de Entre Ríos Mi padre es Mario Ángel Romeau tenia 2 hermanos Rodolfo Romeau y Julio Romeau hijos de Ramiro Romeau y nieto de Pablo Romeau (aparentemente de origen Frances). Desde ya te agradezco los datos que me puedas aportar y te mando saludos a vos y toda esta gran familia.

 

Anahí Guarna Romeu (9/3/2008) ( anahi.guarnaromeu@yahoo.com.ar ) Hola!! Estoy un poco sorprendida, nunca me imaginé que hubiera tanta gente con mi apellido materno!!! Te cuento que mi nombre es Anahí Guarna Romeu, soy hija de Berta Ofelia Romeu, nieta de Miguel Romeu y bisnieta de José Romeu. Mi bisabuelo era catalán y la llegada de los Romeu a Argentina tuvo que ver con mi bisabuela María Florinda Leberto, que "se casó" siendo muy joven (en realidad nunca le consultaron si quería casarse) con José Romeu. Según cuenta mi mamá, él era bastante mayor que ella y el matrimonio tuvo como razones fundamentales la belleza de mi bisabuela y la riqueza de mi bisabuelo. Esas cosas rara vez salen bien y la cuestión es que ella se escapó ni bien tuvo oportunidad, pero ya estaba embarazada. Si bien el destino final era Argentina, pasó algún tiempo en San Pablo (Brasil) para dar a luz a su hijo y esperar a que tenga una edad adecuada como para seguir viajando. Mi abuelo Miguel nació el 4 de marzo de 1908 en San Pablo, según dice su partida de nacimiento (la familia sostiene que nació el 20 de febrero).Tuvo 2 hijas, mi mamá y su hermana, Irma E. Romeu. Actualmente los únicos que conservamos el apellido somos mi hermano (Matías Guarna Romeu) y yo, porque en Argentina no es común anotar a los hijos con el apellido materno. Si sabés algo de esta rama de la familia, descendiente de los barcos y los dramas pasionales, por favor no dejes de contarnos. Acá somos poquitos y muy curiosos!!!! Te mando cariños a vos y a los tuyos, son bienvenidos si algún día quieren visitar mi país. Anahí.

 

Jean Romeu Muñoz (17/2/2008) ( jean.romeu@wanadoo.fr ) Hola Joan, Soc el Jean Romeu Muñoz de la familla Romeu Llenas, tinc el plaer de anunciar-te que ja no es te de dir la familia Romeu-Llenas sino la familia Romeu - Armejach, gracies a la misteriosa Anna que hem va trovar els actes de casament i de naixença de dos generacions mes de Romeu, te lo explico tot. Cordials salutacions. Jean Romeu

 

Marta Poch Rossell (15/2/2008) ( martapochrossell@hotmail.com ) Hola a tothom, Em dic Marta Poch i sóc néta de Maria Romeu Plans. Veig que fa temps que no s'actualitza aquest arbre genealògic, per això em decideixo a escriure. Primer de tot una salutació als meus parents de La Pobla de Claramunt, en especial a la Marta Bartrolí. Et recordes de mi? També una salutació a l'Albert i a tota la seva família (tots erem molt petits quan vam perdre el contacte). Només consta un fill de Maria Romeu Plans, falta el fill gran (el meu pare), Joan Poch Romeu, casat amb Marta Rossell Pujol i pare de la Marta (fills Marta i Josep) i la Montserrat (filles Judit i Júlia). El meu oncle Francesc Poch Romeu, va morir el passat 9 de gener. La seva dona es diu Josefina Ripoll Gaya i els seus fills, Maria, Pepa i Francesc. Res més, de moment. Ja aniré visitant aquesta web, la trobo molt interessant.

 

Javier Romeu Fraga (27/12/2007) ( sk8_hermit@hotmail.com ) Boas noites! me llamo Javier Romeu Fraga, encontré esta página por casualida poniendo mi apellido en el google. E visto que sobre los romeu de mi familia, me encantaria saber de  donde sale mi apellido si yo soy originario de la coruña. Muchas gracias i espero que m puedas dar alguna información.

 

Josep Oriol Romeu (13/12/2007) ( casaromeu@gmail.com ) Hola em dic josep oriol romeu sole, nascut a vilafranca del penedes, el meu pare josep romeu batlle tambe de vilafranca i el meu avi josep romeu pascual, he vist que a sabadell tambe hi ha algun romeu pascual, igual som parents i tot, m'ha fet il.lusió llegir sobre romeus, a veure quan fem una romeria ?

 

Josep Romeu (13/11/2007) ( josepromeu@terra.es ) Benvolgut, Em permeto fer-te una petita correcció: Josep Romeu i Bisbe està casat amb Mercè Carrera i Raurell (i no CARRERAS com figura en el web). Per tant, també els fills, Marc i Guillem tenem com a cognoms Romeu i Carrera. Moltes gràcies

 

Toni Montes Miralpeix (10/11/2007) ( puyuguky@hotmail.com ) Hola, cosins!!! Sóc en Toni Montes Miralpeix, fill de la Neus Miralpeix Santacana i net d'en Josep Romeu Miralpeix. No us podeu imaginar la ilusió que m'ha fet trobar aquesta pàgina. Es per això que em volia posar en contacte amb vosaltres, primer per agrair-vos que l'hagueu fet i penjat a la web, i segon, per si voleu informació de la família per ampliar aquesta branca de l'arbre genealògic. Una abraçada ben forta des de la Garriga.

 

Eloisa Granado (22/9/2007) ( eloisa.granado@gmail.com ) Hola Joan!  Me llamo Eloisa Granado. Mi madre se llama Hortensia Cristina Romeu, hija de Lina “Cuca” Bello y Alberto Romeu. Me enteresa mucho la historia de mi familia que, de pronto, lo estoy investigando. Mi familia es de Jaruco, un pueblo aldrededor de La Habana. Se que mi abuelo trabajo en La Central Hershey y mi tio-abuelo Julian Romeu, hermano de mi abuelo, fue dueño del Cine o Teatro Fausto. Por favor, si puede publicar este email para que si alguien este leyendo esto y este relacionado conmigo, para que me puedan escribir que quisiera conocerlos. Muchas gracias Joan por mantener esta pagina. Suerte! Eloisa Granado  PS:Si puede publicar mi email.

 

Inma Caballero Romeu (22/6/2007) ( icaballero@feports-cv.org ) Me parece impresionante la de romeus que hay. Yo soy prima de Mónica y Lydia Romeu Villarroya, sobrina de Alberto y Concha Romeu Sarrió, nieta de Alberto Romeu Peris y de ahí en adelante me pierdo.

 

Lorenzo Romero (10/6/2007) ( lorenzmx@yahoo.com.mx )Estimado Joan. Te mando saludos desde Mexico nuevamente esperando que toda tu familia se encuentre bien. Te envio este mensaje para solicitarte mas información: En la mayoria de las fuentes bibliograficas he encontrado que el origen del apellido es interpretado genericamente como peregrino que va a Roma, sin embargo en su raiz greco-latina romaios ¿no podria entenderse como romano textualmente o como el que viene de Roma?. En otro orden de ideas, ¿que opinas del proyecto genomico? ¿no seria interesante conocer cuales ramas
del apellido se encuentran emparentadas tanto en la Peninsula como en las Americas? Saludos.

 

Ruben Darío Romeu ( 18/5/2007) ( RomeuRD@ldsces.org ) Hola Joan: sigo investigando y esperando noticias sobre mi genealogia, queria saludarle y espero siga teniendo exito con su tarea tan valiosa. Un saludo cordial, Ruben Romeu

 

David Romeu Vilalta  (17/5/2007) ( davidromeu@hotmail.com ) Bones. Acabo de descobrir aquesta pàgina buscant curiositats sobre el cognom Romeu i m'ha fet gràcia enviar un mail. Em dic David Romeu Vilalta i sóc de Ripoll. Tinc 18 anys, tinc un germà de 17, el meu pare es diu Jaume Romeu Cruells (té dos germans, en Josep i la Marta), el meu avi es diu Josep Romeu Rierola, el meu besavi es deia Josep Romeu....i així podria anar fent. M'agradaria saber on està la branca Romeu de la que formo part dins l'arbre geneològic, ja que no he localitzat a cap familiar conegut meu. A més, també m'agradaria saber si té alguna cosa a veure l'escut heràldic Romeu de Ripoll amb què jo sigui de Ripoll.  Moltes gràcies i salutacions a tota la família.

 

Jùlia Rumeu Furmatché  (13/5/2007) ( saloma@menta.net )  Em dic Jùlia Rumeu Furmatché , tinc dos germans un d ells amb dos rumeus petits Pol i Saïm Rumeu Fité, mon pare es diu Lluís Rumeu Crosses i el meu avi es deia Lluís Rumeu Fabré i el meu besavi Ramón Rumeu Palau nascuts tots a Barcelona al 1945. 1915 i 1888 respectivament, per sort els papers vells de la familia han anat a parar a la nostre branca i he trobat una cosa curiosa a la partida de bateig del meu besavi, consta registrat com a Ramón Maria Rumeu Palau, batejat a la Parroquial de sant Pere de les puelles l´u
de juny de 1888 sent els seus pares Joan Rumeu Serra (el meu tataravi) i Madrona Palau Camprubí, i on a mès consta que els seus padrins varen ser el seu avi patern Ramón ROMEU Mercadé  natural de Barcelona i d ´edat de 59 anys i Maria Escorsa Berangrí o Berangarí (ès escrit a mà i no puc acabar de desxifrar mès clar aquest segon cognom)  natural de Vilada província de Barcelona(d´aquesta no consta parentiu)d´edat de 37 anys(veïns i parroquians d´aqueste "iglèsia" (sic) de Sant  Pere de les Puelles La qüestio ès que el pare del meu tataravi es deia Romeu doncs així consta a la partida de naixement del seu nèt i el seu fill passà a dir-se Rumeu amb "U", m ´imagino que alguna transcripció literal d´algun funcionari en sentir la fonetica "Rumeu" en dir Romeu, pero en data del naixement del meu besavi encara era viu el seu avi amb cognom Romeu i es estrany que posats a dir, encara que fossin analfabets (que no ho ser) bè tindrien documents escrits com a Romeu, però bè no ès mès que una anècdota de com poden canviar els cognoms en passar generacions. Un altre cosa a observar es la llarga trajectòria dels Rumeu Romeu a Barcelona si el meu besavi va nèixer al 1888 i el seu avi tenia 59 anys, aquest era nascut a Barcelona el 1829. M´agradaria trobar mes "Rumeu o Romeu" que tinguin constància de tenir ascendència barcelonina de vàries generacions, i poder trobar un tronc comú, i poder fer una trobada, si per les dades a dalt esmentades algú li pot semblar que poguem estar emperentats seria curiòs veure com i per on ens hem escampat els descendents de Ramón Romeu Mercadé i si tots els descendents en canviat la grafia a Rumeu o nomès una part d´ella i si algú poguès esbrinar mès enllà de Ramón Romeu Mercadé a veure fins on arriva l´arrelament dels Romeu-Rumeu a Barcelona. I felicitats per aquesta pàgina, que trobo molt interesant i mès en un pais on encara queda molta feina a fer en comparació en d´altres països d´Europa en materia de genealogia.

 

Lorenzo Romero (25/4/2007) ( lorenzmx@yahoo.com.mx ) Hola. Bastante interesante y completa la pagina. Mi apellido es Romero y por lo que he investigado se relaciona o deriva del apellido Romeu y comparten varios escudos, sobre todo los mas antiguos. Mi familia se encuentra  en el Estado de Mexico y tambien me encuentro haciendo investigacion sobre los origenes del nombre y busco documentos donde se pueda rastrear la llegada del apellido a mexico. Si tienen informacion al respecto agradeceria mucho la compartieran conmigo. Felicidades.

 

Javier Romeu Fraga  (17/4/2007) ( sk8_hermit@hotmail.com ) Saludos:Me llamo Javier Romeu Fraga, creo que mis antecesores provienen de catalunya, más concretamente del Priorat, pero no lo se exactamente. Vi que habia muchos árboles genealógicos de romeus pero no esta el mio, creo que soy pariente de los dueños de la joyeria Romeu en la Coruña, mi familia es de ahi. Mi padre se llama Fco Javier Romeu Amor, y tengo entendido que era su abuelo el que emigro desde Catalunya. Tengo curiosidad por saber los orígenes de uno de mis apellidos, si pudieses ayudarme , ya sea con el arbol genealógico, o saber donde podria conseguir la información.Muchas gracias espero tu respuesta. Bona nit!!!!!!

 

José Carlos Romeu González  (2/4/2007) ( guirres@gmail.com ) (Descendiente de los Romeu-Llenas) Hola Joan! He visto por casualidad tu página y me he quedado verdaderamente fascinado, ante todo, darte las gracias por tu trabajo y después informarte que tanto mi hermana Elena como yo, aparecemos sin madre (jejeje), gracias a Dios, la tenemos y se llama Isabel González Fajardo (Nacida en 1961 y primera esposa de José Luis Romeu Galván). Por otro lado, me encantaría poder tener algún contacto con toda esa familia que no conozco y que gracias a ti hoy, se que existe. Si nos quieren conocer,  aquí les envío una foto de mi hermana Elena y mia. Un abrazo.

 

Santiago Romeu Andrés (1/4/2007) ( psiromeu@copc.es ) Salutacions, Joan Romeu. Acabo de descobrir aquesta interessant pàgina dedicada a tots aquells que ens anomenem ROMEU. Des d'aquí em confraternitzo amb tots els romeus com jo mateix. El meu nom és Santiago Romeu Andrés, sóc psicòleg clínic, tinc 41 anys i sóc nascut a Terrassa, on visc i exerceixo com a terrassenc "de tota la vida". Però els meus orígens són al Penedès: el meu pare es diu Jaume Romeu Nadal i és nascut a Torrelavit (crec que a l'última casa del poble que ja tocava a Sant Pere de Riudebitlles), el meus besavis, de Torrelavit, eren el Josep Romeu ? i la Magdalena Sogas; els meus avis, també de Torrelavit, es deien Joan Romeu Sogas i Carme Nadal Busquets. Tinc parentiu amb els Romeu-Pinyol, afincats a Piera i Vilafranca, amb els Forns-Romeu, afincats a Sant Pere de Riudebitlles, Olèrdola i Olesa de M., i també amb els Vinyes-Romeu, afincats a Sant Quintí de Mediona. He estat mirant els diferents arbres genealògics dels diferents romeus, sense haver identificat on poden estar els orígens de la nostra branca. Tant de bo aquest missatge pugui servir per trobar una resposta! Qualsevol informació o suggeriment seran benvinguts. Una abraçada a tots. Adéu!

 

Xavier Romeu Jové (19/3/2007) ( xavi_romeu@hotmail.com ) Hola Joan!Per casualitat he trobat la teva web.No he mirat si encara esta en actiu,..però jo de moment et faig arribar aquest mail. El meu nom es Xavier Romeu, sóc el petit de la familia amb 29 anys, vivim a Montblanc, però el cognom ve de La Riba que es el poble del meu avi Josep Romeu, el qual com a descendencia unica el segueix el meu pare Ferran Romeu i després ve la meva germana Montserrat.No sé si es posible aconseguir una mica més de informació sobre aquest cognom etc,..  i saber d´on es originari . Salut a tothom.

 

Marta Romeu Ferré (9/3/2007) ( mromeu79@hotmail.com ) Hola Joan he trobat la teva pagina per casualitat, i m'ha fet molta gracia perque he trobat dos persones que es diuen com jo Marta Romeu. Doncs be, jo soc de la Granada del Penedès i em dic Marta Romeu Ferré, el meu pare es diu Josep Anton Romeu Almirall i el meu avi Miquel Romeu Casanoves....les germanes del meu avi Ramona Romeu Casanoves i Àngela Romeu Casanoves.

 

Carme Reventós Cabeza (8/3/2007) ( makesha_82_@hotmail.com ) Hola Joan: El meu nom es Carme Reventós. Fa algún temps que busco informació sobre els orígens de la meva familía. Busco quin es l'origen de les families dels meus avis i del meu pare, i per sort t'he trobat, t'explico: El meu pare es deia Lluis Reventós Palés. El meu avi es deia Gaietà  Reventós Valls i la meva àvia es deia Mº Francisca Palés Romeu. El pare de la meva avia es deia Antonio Palés Barté. No sé quin era el nom de la mare de la meva avia (que es la que es deia Romeu de primer cognom). M'adreço a tú, per a que em puguis informar si vinc de la teva branca, o si tens algun tipus d'informació sobre ells. Gràcies.

 

Ruben Dario Romeu (19/2/2007) ( romeurd@ldsces.org ) Hola, soy Ruben Dario Romeu Adrover, vivo en San Juan Argentina, soy nieto de Joaquin Romeu Gironès que vino de España, de la Pobla de Claramunt, alrededor de 1900, a su vez es hijo de José Romeu Bonet y Joaquina Gironès, me gustaria contactarme con otros Romeu para completar mi genealogia, y compartir los datos que tengo, sobre todo saber si tengo parientes vivos para contactarlos tambien, gracias y hasta pronto, saludos cordiales, espero contestacion.

 

Núria Romeu (29/1/2007) ( nuria62@hotmail.com ) Bona tarda Sr. Joan Romeu. Sóc Núria Romeu. Resulta que buscant per internet he trobat una pàgina dels Romeu, la seva. He buscat el meu nom i efectivament hi soc però el meu segon cognom és erroni, no està ben escrit!! Seria possible canviar-ho??? el que està escrit és: Núria Romeu Escariuela i hauria de ser Núria Romeu Escorihuela. També canviar el de Alba Romeu Escariuela per Alba Romeu Escorihuela. Crec que és important que tots els cognoms es puguin mantenir generacions rere generacions. Moltes gràcies.

 

Maria Teresa Romeu (25/1/2007) ( teresaromeu@puig-romeu.com ) Hola Joan Romeu, el meu nom és Mª.Teresa Romeu, sóc filla d'Igualada , el meu avi es deia Joan Romeu Romeu, i el meu pare es deia Joan Romeu Muset i eren quatre germans. L'Isidre, el Pepito, el Joan i la Rosa, nascuts a Vilanova del Camí.  Si algú és relaciona amb nosaltres escriviu-me.

 

Mònica Colillas (26/1/2007) ( mcolillas@hotmail.com ) Bon dia Joan, moltes gràcies per contestar-me el correu, estic molt contenta, he parlat amb el meu familiar i m’ha dit que aquest cap de setmana s’ho mirarà per aviam si podem lligar la familia Pujol que tenim nosaltres amb el que he trobat de Pujol a la vostra familia, segurament ens costarà ja que no és fàcil, a vegades hi ha gent que no hi contes i no saps d’on surten però quan ho tinguem t’ho enviarem perquè ho veigueu tothom el qui vulgui. El nostre arbre Pujol, fins on sabem, prové de la Selva (el Solsonès), però potser encara podem tirar més enrere, el que passa és que el temps se m’acabava per entregar el treball i no vaig poder buscar més, potser la informació està perduda però aixo s’ha d’esberinar. Moltes gràcies per donar-me l’adreça de l’Imma. Una abraçada, Mònica Colillas

 

Mònica Colillas (24/1/2007) ( mcolillas@gamma.es )Bon dia Joan, em dic Mònica Colillas Colillas i visc a Casserres (Berguedà), fa un parell d’anys vaig fer un treball, un arbre geneològic sobre la familia Pujol, aquest cognom enllaça amb al Romeo en algun any que he vist, aquest arbre és magnífic, m’he anotat el que diu al mail l’Imma Pujol Farrés, m’agradaria parlar amb ella sobre el cognom i allargar l’arbre que jo tinc amb el seu, quina ilusió m’ha fet veure aquest cognom allà, no t’ho pots ni imaginar, estic molt contenta, ara li enivaré un correu a un familiar meu que també fa un arbre per Internet i crec que ens podrem ajudar, moltes gràcies per fer aquest somni realitat, espero les teves notícies, et faré saber alguna cosa quan hagi lligat caps amb el meu arbre de la familia Pujol. Moltes gracies novament, Atentament, Mònica Colillas Colillas. Si es vol posar en contacte amb mi o em pota conseguir l’adreça de correu o al telf. De l’Imma Pujol li agriaría molt. Gràcies.

 

Jean Romeu (10/1/2007) ( jean.romeu@wanadoo.fr ) Jo tambe em dic Joan Romeu Nascut a Barcelona en el any 1931 ( 11 octubre ) tinc una genealogia feta desde aqui a França aon visc. Comença per alla el any 1790/1793 (no pogut ser esberinat) Cristofol Romeu es va casar amb Francesca Llenas a Sant Quinti de Mediona Varen neixer fills ? l' un dells era Josep Romeu Llenas nascut a Sant Quintti de Mediona el 27.04.1824 (tinc fotocopia del acta de naixença) Ell era el pare del meu havi nascut a Vilafranca del Penedes en el 1870 etc etc etc.Si els interesa la puc enviar. Joan Romeu

 

Alberto Romeu (24/10/2006) ( info@albertoromeuphotography.com ). Esto es lo ultimo de la mas pequeña de la Familia Romeu. Saludos a todos, Alberto (abuelo feliz)

 

Ana Noelia Martinez Hernandez (22/8/2006) ( anamartinezh@hotmail.com ) Estimada gente:  Mi nombre es Ana, tengo 30 años y vivo en Buenos Aires Argentina. Vivi en Barcelona hasta mis 16 años, despues mis padres me trajeron a Buenos Aires, Argentina, aqui termine de estudiar mi carerra en Filosofia, hoy soy escritora y ademas trabajo en psicologia con gente fobica. Necesito ponerme en contacto con Carlos Romeu del Pi (de Barcelona, España) y conocerlo. Por eso ingresé a esta pagina. Buscandolo se que tiene un local del bolsos, Bolsos Romeu, en una galeria. No se si vosotros me podreis ayudar.., pero estaria eternamente agradecida si me ayudais con esto. Por favor si podeis responderme, loagradeceria mucho. Ana

 

Anton Massó i Parés (21/7/2006) ( antonmasso@emasso.com ) Hola, per casualitats de la vida he vist la pagina dels Romeu, i he vist un Jordi Massó i Parés, be jo soc l'Anton Massó i Parés, un dels petits de 9 germans (no germanes) pero no n'hi a cap amb el nom de Jordi, la meva branca (Massó) ve de Tordera i la de Parés de Gelida, i la d'en Jordi Massó i Parés? Bona sort a tots plegats.

Teresa Romeu Fontanillas (30/6/2006) ( tromeu@uoc.edu ) Hola Joan, em dic Teresa Romeu Fontanillas, sóc de Sabadell. Felicitats per la iniciativa de la web. M'ha encantat llegir i compartir amb tots vosaltres el cognom Romeu. Tinc un germà, Joan Romeu. Som fills de Joan Romeu Pascual, de Sabadell. Crec que tots els Romeu de Sabadell som parents. Així sempre ens ho deia el pare. Estaria molt bé fer un sopar, tal i com proposa algún Romeu ;-) Fins aviat!

Laura Romeu Martínez (28/4/2006) ( no autoriza public. Email ) Wenas!!!Bueno nose como decirte esto yo soy Laura Romeu Martínez de Valencia, y nada esta en google he metido mi nombre a ver y me a salido tu web, la verdad es que me he quedado sorprendida al ver tantos romeu, jo yo que pensaba que mi apellido era unico,almenos de pequeña si,porque era raro y poco común,me da un poco de pena saber que no pero bueno...Mi apellido romeu viene de bufff nose ni decirlo mi padre se llama Fermin Romeu Ibañez,su padre se llamaba Fermin Romeu Alagarda y su padre osea mi bisabuelo se llamaba Vicente Romeu Rodrigo casado con Maria Alagarda Vazquez, eran de l'horta lo que hoy en día es La Punta, junto a Ciudad de las Ciencias y las Artes de Valencia.Bueno pues eso ya esta eso es lo que más o menos se de mi apellido querido,a mi abuelo tenia 3hermanos más,mi padre tienes 4 hermano/as, yo tengo una hermana y tengo 4 primos hermanos romeu aunque 2 de ellos no lo llevan en primer lugar, y despues tengo 4 familiares mas por parte de los hermanos de mi abuelo romeu,que lleven el apellido en primer lugar claro.Bueno me he extendido un poco pero espero que no te lies.DEU y las web es fantastica.

Sílvia Romeu (24/4/2006) ( silviaromeu@farmaprojects.es ) Hola Joan! La pàgina és molt interessant. I m'agradaria aportar-hi una família Romeu de Sabadell. De pas, estaria molt bé de saber si tinc alguns parents llunyans, però no he trobat res que m'ho indiqui entre els arbres geneològics de la pàgina. Em dic Silvia Romeu Casals. El meu pare es diu Enric Romeu Solves i el meu avi es deia Joaquim Romeu Pont. Sé que el meu avi tenia 2 germans més (un es deia Enric, l'altre no ho sé) que van morir molt joves. El meu besavi es deia Joan Romeu. Tota la família fins a on jo sé, han viscut sempre a Sabadell. M'agradaria poder aconseguir més informació de la meva família. Si algú em pogués ajudar...Moltes gràcies! Sílvia

Emile Romeu (11/4/2006) ( emile.romeu@wanadoo.fr ) Hola, me llamo Emilio Romeu (naturalmente), y vivo en Marsella Francia. Mi abuelo se llamaba Manuel Romeu Orient (o Orien o Oriente no lo se) y era de Valencia y pues se fue a Alicante donde nació mi padre. Me gustaria saber algo mas de mis abuelos y otros. Asi es que si alguien me puede ayudar gracias. Me gustaria tener noticias de algun Romeu que tenga el mismo abuelo o mas que yo.

Carles Romeu Iglesias (13/3/2006) ( romeusbcn@yahoo.es ) Hola, em dic Carles Romeu i soc de la branca dels Romeu de Sant Sadurní d´anoia, he rebut informació de la vostra web i la trobo molt interessant, Soc Actor de Comediants (canet de mar) i us envio informació per si em voleu incloure al llistat de noms, si necessiteu més informació de la branca familiar tinc documents de primera ma. Atentament.

Daniel García (13/3/2006) ( danielgarciaanton@gmail.com ) Hola mi nombre es Daniel García, busco a un tal Jaume Poch que conoció mi abuelo en los años 40 durante su estancia en Alemania. He leido un e mail de la Sra. Dolors Galisteo con fecha de 4 - 03 - 2001 en el que habla de su interés por la genealogía del apellido Poch. Me pregunto si usted podría ayudarme en esta búsqueda o bien proporcionarme el contacto con esta señora porque sólo tengo dos datos de Jaume Poch, que nació en Ponts (Llerida) y que, al menos en los 70, vivía en Martorell. Muchas gracias, atentamente.

Alberto Romeu Carrasco (7/3/2006) ( albertoromeu25@hotmail.com ) Hola, que tal? Yo me llamo Alberto Romeu, tengo 23 años y soy un informático de Valencia. Me ha gustado mucho la página no sólo por el hecho de verificar que somos muchos los que tenemos este apellido, sino porque haya alguien que se esté preocupando por realizar esa labor de 'fichar' a todos y cada uno. Por mi parte, ya conocía la existencia de algunas personas con mi mismo nombre, como el ginecólogo de Valencia y algún que otro en Puerto Rico y USA, incluso hay una página web de un fotógrafo con mi nombre. Respecto a mi familia, somos 3 hijos de Asensio Romeu de 65 años, Ana, Asensio y yo, Alberto, de 30, 34 y 23 años respectivamente. De éstos desciende Carlos Romeu de 8 meses, hijo de Asensio. De momento es la información que puedo aportar, si estás interesado en más, puedo indagar :), saludos.

Mike Romeu (4/3/2006) ( Michael_Romeu@msn.com ) Querido Joan, La última vez que me comuniqué con el mundo Romeu que has creado, Dios bendiga tu labor, fue en el 2003. Quiero darles un saludo a todo los Romeu con quienes me he conectado gracias a este medio; Zenaida a quien estoy loco por conocer y ver en una de sus giras a EU, Belinda quien me hizo un maravilloso regalo musical, Alberto (Miami) quien nos escribió a mi y a mi hermana hace uno años y todavia conservo su mensaje, a David Louis Romeu, mi primo hermano, whom I haven't spoken to in a looong time y a Devlin de quién no se nada pero todavía recuerdo. Muchos saludos a todos y sigan escribiendo.

Ma. Teresa Romeu (14/2/2006) ( mtromeu@telefonica.net ) El correu de Pau Romeu, diu que un avantpassat seu es deia Manuel Romeu Panisello. El nostre ieio es deia Felip Romeu Panisello, era dels últims de nou o deu germans. Jo només he conegut a l'últim que es deia Carlos i vivia a Santa Bàrbara, (fa molts anys). Molt bona idea la pàgina.

Luis Romeu (19/1/2006) ( luisromeulds@yahoo.es ) Hola: Soy luis roméu y no he encontrado ninguna referencia a mi rama familiar en vuestra página. Por si tienes interés te mando una página donde hace referencia a un antepasado directo mío. Recibe un cordial abrazo. Luis.

Montserrat Almirall Romeu (11/1/2006) ( montserrat_almirall@hotmail.com ) Hola, soc Montserrat Almirall Romeu, filla de Pilar Romeu Gómez i Benvingut Almirall i Escura, mort (17/10/02). Estic casada amb Jaume Fainé i Andreu, i tenim dues filles; Georgina i Maria.(8/2/87) (26/10/88). El meu germà Jordi Almirall i Romeu, te un fill Gerard Almirall i Sugrañes. Soc cosina de Cristina Romeu Durà. M' agrada molt la pagina que estas fent. Petons...Records de la Cristina.

Maria Teresa Romeu (7/1/2006) ( mtromeu@telefonica.net ) Pel que fa a la pregunta de Pau Romeu, us puc dir que la majoria dels Romeus que viuen a Santa Bàrbara, van néixer a la pedania de Vinallop a sis km. De Tortosa i a 9 Km. De Santa Bàrbara.

Pilar Gaspar (4/1/2006) ( pilar.g@btinternet.com ) Mi nombre es Pilar Gaspar y mi abuelo paterno se llamaba Jose Gaspar Brunet de Zaragoza ,.soy de Mexico vivi en Madrid ahora e Inglaterra. Seremos parientes yo que se?

Enrique Demata (22/12/2005) ( kikedem@arnet.com.ar ) Hola Joan!!!! Mi nombre es Enrique Demata, soy de Bs As, Argentina. Encontre su pagina y me intereso saber la genealogia de mi apellido, ya que vi que se encuentra en el arbol genealogico de la familia Romeu. Quisiera saber si aun tengo familia en alguna parte ya que en aqui en Argentina somos muy pocos. Desde ya, muchas gracias, saludos desde mi pais. Adios, Enrique.

Adelina Mirta Xaubet (20/10/2005) ( ademirxau@hotmail.com ) Soy Adelina Mirta Xaubet, y estoy buscando informacion, sobre mis ancestros, soy de argentina, buenos aires. Llegue a ti, buscando datos sobre mi apellido Xaubet, que lo veo relacionado con Romeu, por el 1800 ya que Antonia Romeu i Margarit casose con Antoni Xaubet i Tort, y tuvieron cinco hijas. No tengo mas datos de Antoni Xaubet i Tort. Desde ya muchas gracias. Te deseo suerte en tu busqueda. Mirta

Lydia Romeu Villarroya (28/11/2005) ( romeuvillarroya@hotmail.com ) Hola. Yo me llamo Lydia Romeu Villarroya. Tengo 25 años. Vivo en Valencia aunque no se de que rama deriva mi apellido. Mi padre el Alberto Romeu, el ginecologo de Valencia (bueno, uno de los que hay en la ciudad, jeje). Mi hermana, tambien Romeu se llama Monica y tambien es ginecologa en la ciudad. Espero que te sea util para la reconstruccion de arboles o como simple curiosidad. Te felicito por tu iniciativa!! Hasta otra!!

Mercè Romeu (20/11/2005) ( maglasso@terra.es ) Hola Joan, no ens coneixe'm però soc una ROMEU de Sabadell. Em dic Mercè Romeu Argemí. Tinc molts cosins Romeu-Sendrós i Romeu-Llorens. Està molt be la web que has fet. Estaria be organitzar un sopar o un cap de setman per exemple a Ibiza o Menorca i d'aquesta manera fer una trobada de "Romeus" Una salutació ben cordial a tots els ROMEU del mon. (24/11/2005) : Bon dia! És estrany parlar amb Joan Romeu, i que no sigui un parent meu. A Sabadell el meu tiet i padrí s'en diu. Un cosí meu (que treball a BCN, a la Danone, fill d'en Joan Romeu Moratonas) és diu Joan Romeu Sendrós.El meu tiet Joan Romeu ha tingut 8 fills( de l'època pròspera del tèxtil a Sabadell ) ; tots 8 tenen fills, clar menys les noies que els seus descendents no s'en diràn de Romeu de primer cognom. Els meus dos germans Xavier i Enric tenen cada un d'ells un fill Romeu. Llavors hi ha la meva tieta Mercedes Romeu Moratonas ,que ella va tenir 7 fills ,pero és diuen de primer cognom Llorens.A veura si puc fer-hi alguna cosa amb el tema arbre genealògic.Tots anem tant i tant estressats, que no tenim temps de re.Estaria molt be, que fessim una trobada tots els Romeu del mon.Ara tornaré a mirar d'on ets tu Joan Romeu. Una salutació d'una Romeu de Sabdell ,una lluitadora amb tots els sentits. Mercè Romeu Argemí. (Centro Europeo Bcn)

Jordi Romeu Amat (19/11/2005) ( el_sahel@terra.es ) Hola Joan, em dic Jordi Romeu, tinc 25 anys i visc a Terrassola del Penedès (Torrelavit), i fins ara em pensava que la meva familia procedia de la zona de Mediona-La LLacuna i m'he quedat una mica sorprès al saber que potser els meus origens estan a Sant Martí Sadevessa (terme municipal de Torrelavit).M'agradaria saber de quina branca procedeixo, i si m'ho prodries aclarir. El meu Besavi es deia Josep Romeu Busquets i el meu avi es diu Josep Romeu Llacuna. Lamentablement sé poca cosa més. Fins aviat i només felicitar-te per aquesta iniciativa i per la pàgina Web. El saluda atentament, Jordi Romeu A.

Palmira Lladó (17/11/2005) ( j-massague@terra.es ) Hola Sr. Romeu: Me llamo Palmira, y por casualidad e descubierto nuestra webb. Propongo una búsqueda muy dificil mi padre se llamaba LUIS PRAT ROMEU, nació el 17-Junio de 1.922 y fué entregado en adopción en la C/Marti de Barcelona "a las Monjas", pasados los años fue adoptado por una familia muy acogedora a los que hizo feliz, se enteró de que era adoptado cuando sus padres ya no vivian. Alguien sabe de amores dificiles.........Prat-Romeu, o de alguna mujer que se llamara Prat Romeu. y que pudiera vivir una situación delicada hacia el año 1922. Siempre digo que su ADN era muy bueno, no sé explicar el amor que siento por él y la admiración que siento por su carácter. Adios y gracias Romeu. Palmira Lladó

David Romeu Mercader (7/11/2005) ( santelmsegur@msn.com ) Hola Joan, soc el David Romeu Mercader, visc a Calafell desde fa molts anys i aqui tenim molta familia, tant a la zona de la platja com el poble.

Gonzalo Acosta (6/10/2005) ( garvj@coac.net ) Bon dia: Em dic Gonzalo Acosta i estic buscant informació sobre l'arquitecte modernista Ferran Romeu i Ribó (o Ribot), i em sembla que aquest pot ser un lloc adeqüat. Si us plau comuniqueu-me si és possible si en podeu tenir algun tipus d'informació i us explicaré exactament el perquè de la recerca. Molt agraït.

Belinda Romeu (30/9/2005) ( belinda_romeu@yahoo.com ) Queridos Romeu, como siempre, ha sido un enorme placer para mi, entrar a "nuestra pagina" gracias a la preciosa iniciativa de Joan!!! Es increíble, de pronto encontrar una reseña de mi primo hermano Alberto y recuperar nombres de hijos de primos que ya me avergonzaba preguntar, ó leer que Emma Romeu Riaño se me parece en gustos y vocación !!! Me encantaría ponerme en contacto con Emma y con Arturo Romeu, porque al parecer somos primos (Antonio Maria Romeu es mi tío abuelo). Joan, una propuesta: Porque no intentamos planificar un ENCUENTRO ROMEU, para de aquí a uno ó dos años, en el país que se decida (por votación vía tu pagina u otra forma), seria lindo abrazarnos y reconocernocernos de una !!!...Seria muy bueno también, si es posible, contar con un directorio, un link con todos los correos electrónicos (ó quizás ya existe y yo no lo he encontrado!!!) Les envio una web nuestra, que aunque sigue en construcción (tiene vacíos informativos, por ejemplo mi primo Armando Romeu no aparece, solo incluyeron dos Armandos y son tres y muchos otros...) esta es: http://www.arteromeu.com , aclarando ojo que la pagina de contactos de la web, no quiere funcionar, así que si alguien quiere contactarse mejor que lo haga a mi email.Un beso enorme para todos ustedes ¡Mi familia! Belinda.

Luis María Soteras (19/9/2005) ( lmsoteras@yahoo.es ) Estimado Don Romeu: Me apellido Soteras y mi interés es rastrear la genealogía de este apellido en España. He visto que el la línea genealógica de tu familia hay un Soteras, por lo cual me interesaría saber si hay parentezco o descendencia conmigo. Como dato te cuento que, mi familia procede de Logroño, Diocésis de Calhorra en Castilla La Vieja; con solar familiar al norte de la Sierra de Moncalvillo. El unico Soteras que llego al Paraguay fue Francisco Soteras, quien se afinco en Asunción alrrededor de 1850, del cual somos sus descendientes con unica rama familiar. Te agradecería cualquier información que me acerque a lo que busco y si no fuera posible, de igual modo te agradecere. Saludos. Luis María Soteras. Asunción, Paraguay

Francesc Joaquim Romeu (15/9/2005) ( fromeu@fundacionjaimevera.org ) Joan, En primer lloc felicitar-vos per la vostra tasca, informació i publicació de la història del congnom "Romeu", Jo en sóc un d´ells i no trobe com poder fer l´arbre com vosaltres el teniu publicar. Pensava si seria posible la teva ajuda. Jo sóc Francesc Joaquim Romeu i Martí, de València. De pare Romeu Ferrer i d´avi Romeu Zaragoza. Si creus que puc saber alguna cosa més dels ascendents i de formar part a la teva documentació, per favor, fes-m´ho saber. Gràcies i fins prompte. Francesc Romeu.

Laura Guasch (7/9/2005) ( guasch_laura@hotmail.com ) Bon dia, Sóc Laura Guasch Montaner, estudiant de Batxillerat a l'IES Baix Penedès (El Vendrell). M'he posat en contacte amb vostès amb motiu del meu treball de recerca. Estic recollint informació sobre el moviment modernista a Catalunya, en concret sobre la cerveseria- Taverna- Hostal "Els Quatre Gats", de Pere Romeu. He visitat la vostra web i m'ha resultat interessant el recull d'informació que conté. Els agrairïa que em facilitessin més informació sobre aquest tema. Em seria molt favorable.

Jaime Gómez (6/9/2005) ( amun2005@yahoo.com ) Buenos dias! Agradeceria el favor de informar el nombre de los padres y del esposo de la Doctora Martha Robert de Romeu (1890-????), una de las primeras mujeres médicas de Puerto Rico Nacio en Mayaguez, Puerto Rico. Hija de .... Casada con ....Romeu Estudio en la Facultad de Medicina de la Universidad Tufts de Boston y obtuvo su grado de Doctor en Medicina y Cirugia en 1914. Muchas gracias, Jaime Gómez-González

Glòria Romeu (26/8/2005)  ( isoteras@terra.es ) Hola Joan. T´envio dades sobre l´arbre Romeu Montal. S'ha de canviar el cognom de Montserrat Valles per Marí Vidal nascuda el 1920 era esposa de Ferran Romeu Padro els seus fills bessons , el Toni i la Montserrat van neixer l´any1952 i l' altre filla l´Anna es nascuda el 1962 , aquesta ultima esta casada amb Ramon Millan ( 1960) . La Montserrat es vidua de Jose Antonio Morales (1949) i es mare de l´ Alex (1980 ) de la Victoria (1984 ) i de l' Esther (1986). El Ferran Romeu va neixer el 1918. Mes endevant mes dades. Salutacions.

Arturo Romeu Pena (1/7/2005) ( romeu@romeudesign.de ) Estimados señoras y señores: He dado con vuestra página de Internet y con mucho asombro he encontrado a mi tía Emma bajo vuestros textos. Mi nombre es Arturo Romeu Pena y soy sobrino de Emma Romeu, la escritora de libros infantiles que es presentada en vuestra página. Como ella, naci en La Habana siendo el unico hijo de el primer varón de seis Romeus que dio a luz mi abuela Aurora. Mi tia Emma es la penultima de los seis. Yo me traslade a la Alemania oriental en el año 1986, más preciso a la ciudad de Halle, donde estudie Diseño Industrial. Aqui en esta ciudad vivo y trabajo como diseñador hoy en día. Mis trabajos pueden apreciarlos en: www.romeudesign.de Desgraciadamente se encuentran los textos solamente en alemán, pero se puede apreciar bien el contenido. Después de encontrar vuestro sitio de Internet me gustaria hacer contacto con Ustedes y conocer a más Romeus y más sobre el nombre en si. Sin más y cordialmente Arturo Romeu.

Glòria Romeu Romaní (26/6/2005) ( isoteras@terra.es ) Hola Joan : es per el arbre Romeu Margarit, l'Artur Romeu Romani casat amb Josefa Escude foren pares de Artur i de Teresa. L´A rtur es casá amb Angelina Escala.  L´Artur va tenir dos fills l´Artur i l´Isidre , el primer está casat amb Paquita Burull i son pares d'Artur, Francina i del Jordi. I l´Isidre esta casat amb Anna Torres i tenen dos fills l´Anna i el Pau. La Teresa Romeu Escude es va casar amb Joan Marí i tingueren dos fills el Joan i la Maria Teresa Marí Romeu. Tambe puc informarte sobre l´arbre de Ignasia Romeu Muntal que estaba casada amb Pere Mabras i llur filla Emilia es casá amb Anton Ferrer i van tenir dos fills l´Agustí que está casat amb Paquita Frauca i tenen a la Sunsi . El Pere está casat amb Gloria Poch . De l´altre filla de la Ignasia la Maria Pepa no en se res pero tinc possibilitats de poguer esbrinaro. Ben aviat t´enviare mes noticies de mes arbres. Molts records per tots els Romeus.

Cristina Romeu Durà (16/6/2005)  ( cristina_kaya@hotmail.com ) hola joan quina pagina mes ben currada, soc la cosina d'albert romeu sala i filla de fransesc romeu gomez . La data de la seva mort esta malament , la correcta es 18/12/1985 . espero la teva resposta. petons desde sta coloma de cervelló.

Claudio Daniel Romeu (14/6/2005) ( claudio.romeu@cnh.com ) Hola Joan: Mi nombre es Claudio Daniel Romeu, vivo en Buenos Aires, Argentina y me sorprendió navegando por Internet que hubiera una pagina Web con mi apellido. Excelente idea la de poder juntar a todos los "parientes" de nuestro mismo apellido y de poder ver información de nuestros antepasados. Por mi parte, mi padre era argentino (Jorge Fernando Gustavo Romeu), pero mi abuelo Gustavo Romeu Massagué era nacido en Barcelona alrededor del 1888 a 1891 igual que mi abuela Agustina Castellá. Tengo un tío y primos en Argentina, pero a partir de allí hacia arriba no sé nada más de mi familia, de la cual me gustaría conocer mas incluso el árbol genealógico. Yo por mi parte aporté 4 nuevos Romeus al mundo ya que con mi esposa Patricia tuvimos a María Florencia, Juan Martín, Pablo Luis e Ignacio Alejandro. Les mando un saludo a todos los Romeus dispersos por el mundo y si tienen información de rama de mi familia y árbol genealógico se los agradecería mucho.Un abrazo.

Emma Romeu Riaño (23/5/2005) ( emmaromeu@yahoo.com ) Hola Joan, !muy buena tu pagina! Te envio esta informacion sobre una Romeu mas por las tierras de America. Un calido saludo, Emma.

Amanda Teresa Romeu (30/4/2005) ( tereromeu@hotmail.com ) Hola: me llamo Amanda Teresa Romeu, vivo en Pehuajó, provincia de Buenos Aires, Argentina. Me encantó la página, me interesa mucho el tema, y humildemente tambien he realizado un arbol genealogico, llegando hasta 1673. Quisiera saber como te lo puedo enviar, si tienes algun modelo que pudiera completar, o algo parecido. Mi abuelo Jose Francisco Salvador nacio en San Pedro de Ruidevitlles, provincia de Barcelona el 4 de agosto de 1889 y de muy joven escapando llego a Argentina, sin antes no pasar por Cuba, venia como polizon. Tuve la dicha de conocerle ya que vivió hasta los 97 años. Tuvo 11 hijos todos aquí en estas tierras. Me gustaría aportar mis datos y enriquecerme con otros, por ejemplo me gustaria conseguir la partida de nacimiento.Tengo contactos con familiares que residen en Barcelona, pero me interesaría ampliar mis conocimientos, mi sueño más preciado es conocer España. Aguardo tu respuesta con mucha ansiedad.Un saludo una Romeu.

Alberto Romeu (25/4/2005) ( info@albertoromeuphotography.com ) Hola Joan, Gracias por este trabajo tan interesante, pense que mi mundo Romeu empezaba en mi abuelo y terminaba en mi Familia actual. Soy primo hermano de Zenaida (Cuba), mi padre Ruben y mi tia Zenaida eran hermanos. Hijos de mi padre somos 6, Gonzalo, 60 años recien estrenados, director de Orquesta, professor de Musica, en la actualidad Director del Conservatorio del Teatro Ollin Yolitzi en la ciudad de Mexico DF donde reside con su esposa Magdalena y su hija Estrella desde hace 8 años. Le sigo yo,(el burro alante pa' que no se espante) Alberto 58 años resido en Miami desde 1980, casado con Cristina (muy linda) y tenemos dos hijos Patricia (37) (ingeniero) y Ruben (32) que a su vez esta casado con Terry y tienen dos hijas.. bellas..y no porque sean mis nietas Sophia (6) y Grace (4) que hoy celebro su fiesta de cumpleaños, soy musico de carrera, tocaba el Fagot hasta que llegue a Miami y rapidamente realize que me iba a morir de hambre si insistia en seguir mi profesion, asi que abrace la fotografia que siempre fue mi hobby y me dedique a ganarme la vida de esta manera, puedes ir a mi pagina Web http://www.albertoromeustudio.com/index.htm y echar un vistazo a lo que hago. Despues, me sigue Roberto (55) vive en Cuba, economista, tiene dos hijas Vivian profesora de Filosofia y critica de arte, reside en Ciudad Mexico DF y Wendy que vive con el en La Habana. Seguido va Jorge (50) musico actualmente viviendo en Miami, tiene dos hijos ambos residan en Cuba, Marisol y Eric. Humberto (48) medico ginecologo, reside en Miami, tres hijos Dennis, Fadila y Danielito Y por ultimo Ana Haydee (46) tres hijos Stephanie, Bryan y Jorge, casada reside tambien por aqui en Miami se dedica con mucho exito al negocio de bienes y raices. En esta ciudad vivimos unos cuantos Romeu. Armando Sequeira (hermano de Zenaida), que a su vez tiene una hija que es una fantastica pianista llamada Jeannette, Armando Junior 3ro, hijo de mi tio Armando, tambien con dos hijos Christian (32) casado con Heather y una hija por nombre Isabella, y Michael (28) otro musico de buena calidad. Con buena suerte nos queda una tia muy querida, Tia Zulema, profesora de piano, compositora, graduada a los setenta años de direccion coral en la Universidad de la Florida y que esta proxima a editar un libro sobre la musica, Zulema tiene dos hijas, Denisse y Angie. En Tampa vive Gabriel Sequeira (Puly) hermano mayor de Zenaida. En Houston Texas viven mi tio Hector medico y sus 4 hijos y nietos y mi tia Gardenia (Cusita) con cuatro hijos y nietos. En Cuba solo queda mi tio Mario quien el proximo 27 de Abril va a cumplir 81 años y es el padre de Belinda y tiene tambien un hijo que le dicen Mayito. Mario fue un pianista consagrado de altos quilates, pero su miedo escenico y otros miedos lo opacaron, se dedico a acompañar a cantantes famosos y a dirijir dos Orquestas de la Television, las anecdotas que cuentan los musicos sobre su calidad pianistica son famosas. Aunque no conozco muy a fondo toda la historia de mi familia,siempre me ha fascinado saber sobre ella, tuve la oportunidad por varios años de ser la compañia diaria de mi abuelo Armando,tiempo que aproveche para estudiar musica y oir sus historias de encanto, porque mi abuelo era un narrador exelente con mucha vivencias. Su matrimonio con mi abuela Angelica duro 77 años, todos ellos llenos de un amor indescriptible casi irreal, recuerdo que cuando fuimos a Houston Texas donde residian para celebrar el 75 Aniversario de Bodas, llegue al apartamento de ellos y los encontre sentados uno al lado del otro en sus sillones tipo cubanos tomados de la mano como dos novios, asi siempre he recordado a mis abuelos. Joan, te agradeceria que me incluyeras en tu lista de correos, si se incurre en algun gasto dejame saber, Creo que es interesante saber por donde andamos, fijate que en 1998 fui a Barcelona y quise localizar a Carlos Romeu el escritor y caricaturista y no di con el, creo que este magazine nos acerca un poco a todos. Un abrazo de este Romeu y espero oir pronto del magazine. Alberto Romeu.

Sonia ( 3/3/2005) ( Sonia@london-1st.co.uk ) Hola Joan! Soy Sonia, nacida en Barcelona en 1978 y con antecesores de Sabadell. Aparentemente (tengo documentos y periodicos en casa), mi bisabuelo, tatarabuelo y tatatarabuelo (al menos 3 generaciones me parece recordar), fueron alcaldes de Sabadell. De mi abuelo, Joan Romeu, se que le gustaba la caza. Mi padre, Silvestre Romeu Valderrama, se dedico (y posiblemente todavia), entre otras varias cosas, al mundo de la cancion romantica (bajo el nombre de Ricardo Gabi, lamentable cambio de nombre, lo se ;-) ). Mi tia se llama Maria del Rosario Romeu Valderrama, vive en Girona y tiene 1 hijo y 2 hijas que, a su vez, tienen mas hijos. Una gran familia. Tengo un hermano de padre que debe andar por bastante entrados los 50, Juan Jose Romeu, quien tuvo, que yo sepa, al menos 1 hijo del que lamentablemente no recuerdo el nombre y que debe ser 1 año mas joven que yo aproximadamente. Vaya lio! Habiendo leido casi todos los e-mails, no recuerdo haber encontrado ninguna rama relacionada. Como no soy una experta en esto quizas me equivoco, pero seguro tu me puedes sacar de dudas. Encuentro la labor sumamente interesante! Enhorabuena, Joan! Un saludo a todos los Romeu! E-mail alternativo: sromeu@hotmail

Albert Romeu Sala (7/2/2005) ( qbd_albert_sala@qbdfashion.com ) Hola Joan: Et passo més informació dels cosins i tietes. Pilar Romeu Gomez: Casada amb Benvingut Almirall Escura. Fills: Montserrat i Jordi Almirall Romeu. Tere Romeu Gomez: Casada amb Emili Marlés Cassañé: Fills: Emili i Sandra Marlés Romeu. Francesc Romeu Gomez (mort el 1987): Casat amb Pepita Durà: Fills Francesc, Ricard, Javier, Cesar i Cristina Romeu Durà. Fins aviat. Albert.

Albert Romeu i Sala (29/12/2004) ( qbd_albert_sala@qbdfashion.com ) (Resposta per a la Glòria Romeu): Moltes gràcies Glòria. Amb el pare hem començat a fer una recerca més exhaustiva i aniré passant més informació tan aviat en tingui! Adeu cosina!

Glòria Romeu. (27/12/2004) ( isoteras@terra.es ) (Resposta per a l'Albert Romeu Sala): Soc Gloria Romeu i vull dirte que el teu besavi era fill de la Pobla de Claramunt i es deia Francesc Romeu Muntal i era germa del meu avi jo he conegut a tres de les cuatre germanes del teu avi . Per veure l' arbre conectat a Romeu Muntal. Gloria.

Josep Mª Romeu González (17/12/2004) ( ecotarraco@terra.es ) Hola joan ,soc josep mª romeu gonzalez soc de tarragona tinc dos fills sergi romeu forcadell i adria romeu forcadell, tins un germa que es diu magi romeu gonzalez, els meus pares es diuen josep mº romeu gonzalez i antonia gonzalez torrente,els meus avis paterns es deien magi romeu sabate i mº teresa gonzalez romeu i eren cosins i es varen casa amb el permis desde roma tots ells i nosaltres som nascuts a tarragona capital diu el meu pare desde varies generacions m'agradaria que poger fer un arbre genealogic per els meus fills pero no tinc mases dades dels meus besavis etc gracies per la pagina i endevant

Albert Romeu i Sala (9/12/2004) ( qbd_albert_sala@qbdfashion.com ) Hola Joan: Em dic Albert Romeu i Sala (1975). És una passada trobar una web dedicada a nosaltres. M'agradaria donar-te més informació. En som 3 més. El pare Albert Romeu Gómez (1948) La meva germana: Meritxell Romeu Sala (1976) i jo. L'avi es deia Francesc Romeu Plans (1910) i tenia 4 germanes: la Maria, Paquita, Carolina i Lourdes. No tinc més informació pel moment, però ja aniré buscant. Si em saps dir alguna cosa del meu arbre genealògic em faria molta il.lusió.Gràcies company! Una abraçada.

Susana Romeu (29/11/2004) ( sromeu@launio.org ) Hola, Jo soc Susana Romeu, m'ha fet molta gràcia la pàgina web. Jo soc de un poblet de Castelló. Per aki no hi ha masa gent amb aquest cognom, però per la part de Ulldecona, si hi ha més gent, encara que estem molt prop.Anim!!!

Hernando Romeu (1/11/2004) ( hernandoromeu@hotmail.com ) I'm a Romeu!!! Hi.. i visited the romeu's web page.. my name is hernando romeu and my father is javier romeu.. i justa want to know if i could enter on your site and have some contact with another romeus.. if you want more information about me you can answer me ok? bye bye

Isabel M. Podestá (21/10/2004) ( isabel.2@datamarkets.com.ar ) Estimado Joan, yo vivo en Argentina y mi madre era muy amiga de la Sra, Martha Galarza de Garcia Romeu, que figura en la pagina Encontré ésta pagina navegando y me pareció genial!, y querría pedirle la dirección de correo de ésta señora o el reenvio de mi mail a ella para poder escribirle. Desde ya muy agradecida, un afectuoso saludo

Ana Monzo (13/9/2004) ( amonzo2000@yahoo.com ) Hola, soy Ana. Estoy casada con Alberto Romeu, médico ginecólogo y endocrinólogo en Valencia. Conoce bien vuestra página, y si no os ha escrito es por timidez y por falta de tiempo, pero creedme que le encanta vuestra página y la idea. Su padre, también Alberto Romeu, fue un gran personaje, y tiene una prima, Fernanda Romeu, historiadora, que ha escrito varios libros sobre el papel de las mujeres en la guerra civil española. Hemos visto la web de los romeus. No sé cual será el origen de sus genes, pero el dibujo de Pere Romeu es idéntico a él. También conocemos a Kiko (Francisco Romeu), que vive en Valencia, pero procede de Barcelona; guarda mucho parecido con Pere Romeu.Un saludo, Ana Monzó.

Marian Brils (17/8/2004) ( marianbrils@telefonica.net ) Me gustaria contactar con la Sra. Gemma Brils García (21/1/2004) y el Sr. Joan Brils (30/10/2003) Ya que yo tambien busco a gente con el apellido Brils y me es dificil ya que solo los encuento en los paises nordicos. Agradecería les diera mi dirección o me enviara las suyas para poder contactar. Espero su respuesta, Muchas gracias.

Romeo (17/8/2004) ( a3romeo@wanadoo.es ) Pasé el otro dia por el Mas Romeu del Vendrell, desearia saber que tenemos en relacion a ese lugar.Un abrazo.

Julio Gonzalez Romeu (13/7/2004) ( tabulata@wanadoo.es ) Hola primo Joan, que tengas un buen día, aparte de desearte lo mejor, el motivo de este E.milio es comunicarte que poseo el dominio de www.tabulata.com para mi página web. En tu web sobre los Romeu, y en e.mails recibidos, figura la residencia de mi página antigua (en 2001) con perso-wanadoo, quiero que por favor cambies el dato.Veo como sigues trabajando incansablemente sobre nuestra gran familia, te felicito. Abrechos,

Pau Mª Romeu Guallart (2/7/2004) ( promeu@aditel.org ) Hola Joan, evidentment pel meu cognom, ja saps perquè escric. Tinc moltíssima curiositat per coneixer les arrels dels Romeu de la meva branca. Ara mateix no en puc saber molt per mon pare, ja que no en sap molt tampoc. Podríes ajudar-me a coneixer d'on venen? Mon pare es diu Lluís Romeu i Maigi i son pare Lluis Romeu Aixalà. Crec, no n'estic massa segur, son pare era Manuel Romeu i Panisello. Tots de Santa Bàrbara (Montsiá, a Tarragona) però no poden ser d'allà perque Santa Bàrbara té ben pocs anys (no més de 150) i es va plenar de gent del Mas de Barberans.Coneixes aquesta branca de la familia? Gracies per tot. Molt guapa la pàgina.

Emilio Romeu Ramos (25/5/2004) ( emromeu@terra.es ) Amigo Joan.te envie un e-mail en Junio del pasado año. No se como retomar el asunto pero pienso que los dos troncos familiares,el tuyo y mio, pudieran ser coincidentes en una o dos generaciones anteriores. Te envio el escudo que tenemos y es coincidente igualmente y en algunos aspectos con los que tienes publicados. La historia que poseo de la familia es tambien similar a la que tienes publicada pero mas amplia, aunque en sus origenes es parecida, Navas de Tolosa (como puede comprobarse en el escudo), etc.Un saludo.

Joan Marc Romeu (25/4/2004) ( marcusadp102@hotmail.com ) Hola Joan. Al veure aquesta pagina m'ha fet molta il·lusió i m'agraderia fer-te saber qui som. Jo em dic Joan-Marc Romeu Rovira i tinc un germà que viu a Suïssa i que es diu Esteba al igual que el nostra avi patern. El meu pare es deia Joan Romeu Gibert i va neixer a la Pobla de Montornès ( Tarragonès ) al igual que les seves dues germanes. Som molts cosins germans, la majoria viuen a Torredembarra ( Tarragonès ) També tinc cosins a Vallirana, els quals sembla ser fa bastant de temps ja es van posar en contacte tu. Per la meva part tinc dos fills, una nena que es diu Sara i un nen que es diu Joan. Bé m'agradaria si fos possible rebre alguna informació sobre les arels del meu cognom (la Pobla de Montornès -Tarragona- ) Atentament.

Enric Poch (23/4/2004) ( idd0057m@eresmas.net ) Apreciat Sr. Romeu, Felicitats per la seva tasca i el web sobre "els Romeu". He llegit en la seva pàgina web un E-mail de la Sra. Dolors Galisteo de data 4/3/2001, en el que aquesta fa referència als cognoms Romeu i Poch a la zona de l'Alt Penedès. M'agradaria posar-me en contacte amb ella, l'hi pregaria si pogués donar-me el seu E-mail. Salutacions.

Marta Fos Ferré (28/1/2004) ( mfos@catalonia.net ) Hola Joan, Estic fent la recerca dels meus avantpassats i m'he trobat amb una persona de cognom Romeu. Les dades que tinc és que es diu Maria Romeu natural de Mediona casada amb Magí Valldossera natural de Montagut (província Tarragona). Aquesta senyora va néixer abans del 1808 que és quan va néixer el seu primer fill a Montagut. I li escric per saber si vostè sap alguna cosa d'aquesta senyora. Moltes gràcies.

Jordi Silva (27/1/2004) ( joo@menta.net ) El meu avi Estevet Rumeu Ascarssallé té 96 anys i és nascut a Barcelona al carrer del Portal Nou, ell encara recorda on vivian els seus avis paterns i en recorda els cognoms Joan Romeu Camprubí i Madrona Aleu Llop i vivian al carrer de les Basses de Sant Pere a prop de casa seva, segons conte, tota la seva família vivia pel "portal nou" com diu, tiets cusins i creu recordar germanes i germans dels avis, encara avui tinc familiars per aquell indret i els pares, jo mateix i 2 dels meus germans vivim a la vora, (Born, Fort Pius), així mateix l´avi diu no recordà haver sentit anomenar cap poble d´on poguessin venir els seus pares. Calculo que als avis del meu avi podrien ser nascuts cap 1845. No se si pot servir d´alguna cosa aquesta informació, però m´agradaria saber per on començar per esbrinar l´origen dels Romeus del "Portal Nou".

Gemma Brils García (21/1/2004) ( lagembg@hotmail.com ) He trobat la seva página accidentalment i m'he adonat que hi ha escrita una cata d'un tal Sr. Brils. Li envio aquest e-mail per que he estat buscant durant molt de temps gent amb el cognom Brils fora de la meva familia (procedent de Lleida -Agramunt- i Barcelona) i només n'he trobat als Paisos Baixos i Alemanya. Li agrairía si em pogués dir d'on és en Joan Brils. Moltes gràcies.

Zenaida Romeu (19/12/2003) ( A todos les deseo que gocen de mucha salud, felicidad y prosperidad en este año próximo 2004. Este 2003 me ha parecido mucho más corto que los demás... Alguno de ustedes está acortando los años para recibir los buenos augurios con más frecuencia? Si fuera así, pues los perdono para tener la oportunidad de expresar los mejores deseos para todos.

Carmen Romeu (18/12/2003) ( cromeu@access4less.net ) Por medio de la Pagina Romeu , deseo extender mis deseo de Mucha Felicidad y Prosperidad en el 2004 a todos los Romeu del mundo. Sinceramente, Carmen Romeu

Marta Romeu Planet (10/12/2003) Hola, m'he trobat amb aquesta web i he vist una altra Marta Romeu, de la qual ja m'havien avisat de la seva existència i m'ha fet molta gràcia trobar. Sóc filla de'n Joaquim Romeu, nascut a Vilassar de Mar, i néta de Joan Romeu Coll, nascut a Mataró i mort l'any passat. El besavi es deia Abili Romeu i treballava de cambrer a l'Ateneu de Mataró. Salutacions Romeus!

Carmen Romeu (30/11/2003) Quiero darle las gracias, ya que gracias a su maravillosa idea de la Pagina de los Romeu y con su ayuda hemos encontrado a un primo hermano de mi padre y su familia. Si ud mal no recuerda, yo soy la nieta de Jaime Romeu y nos hemos contactado con Jordi Romeu, el nieto de Buenaventua (uno de los hermanos de Jaime). Asi que, nuevamente, muchisimas gracias. Carmen Romeu

Marta Bartrolí (30/11/2003) Hola Joan, Tinc notícies fresquíssimes d´ahir al vespre: tinc un amic historiador i a vegades ens donem un cop de mà. Ahir me´l va donar i de quina manera!!!!!!! Em va portar fotocòpia del testament fet pel primer Geroni Romeu i, per tant, he pogut establir de qui era fill i ho he pogut lligar amb les recerques que vaig fer a Sant Pere de Riudebitlles.Fins aviat Marta

Antonio Romeo (6/11/2003) Hola estimado "familiar" Mi nombre es Antonio Romeo y mi bisabuelo Lucas Romeo era natural de la Puebla de Hijar (Teruel). Gracias.

Joan Brils (30/10/2003) Sr. Joan Romeu. He llegit en la seva pàgina web un E-mail del Sr. Carlos Romeu d'Argentina de data 31/07/2003 en el que aquest Sr. fa referència al meu pare, en Pere Brils. Al meu pare li agradaria posar-se en contacte amb el Sr.Carlos Romeu ja que te informació de altres membres de la seva família. Salutacions. Joan Brils

Mike Romeu (28/10/2003) Querido Joan,Gracias a su sitial en la red me he podido comunicar con un gran número de Romeus en Cuba, Latinoamerica y Puerto Rico. Hoy, para mi gran y grata sorpresa me encontre que mi primo-hermano le escribió. Su nombre es David Louis Romeu. Me gustaría comunicarme con el.Un abrazo, Mike Romeu

Carmen Romeu (28/10/2003) Es gracioso, mi padre siempre decia que el nombre Carmen no era tipico de los Romeu, pero ya encontre otra Carmen. En realidad tan solo queria pedirle el favor de que me conecte con Monserrat Brutau Romeu que le escribio a vd. el 23-3-2003. Ella habla de que su mama tambien se llamaba Monserrat .Yo quisiera saber si tiene alguien mas con ese nombre en sus ancestros porque mi papa, que se llamaba Juan Romeu y que era de un pueblo llamado Agramunt, siempre contaba de una prima de el que se llamaba Monserrat y que era de caracter muy afable. En realidad tengo una foto de ella, mujer muy bonita y con porte muy distinguido. Tambien le puedo contar de que mi abuelo se llamaba Jaime Romeu y era hijo de Pedro Romeu y Maria Tor. Mi abuela era Concepcion Mercade , hija de Juan Mercade y de Maria Rosa Tarragona. Tengo muchos deseos de saber si tengo familiares aparte de los que estan en Argentina. Olvide decir que mis abuelos emigraron a Argentina alrededor de 1908 o 1909. Hace un ano atras mi hija conocio una familia catalana que estaba de viaje por Estados Unidos y le contaron de que en Agramunt hay una edificacion llamada Casa Romeu y que aparentemente es algo asi como un museo. Puede ud. o alguien de su correo darme información sobre esto? Porque tengo entendido de que alli era donde vivian mis abuelos.Gracias por su atencion.

Teresa Romeu i Casanovas (11/10/2003) Hola a tots els i les Romeu, jo soc una Romeu més de l'Hospitalet de Llobregat. Fins aviat, Teresa Romeu i Casanovas

David Louis Romeu (11/10/2003) Hello, my name is David Louis Romeu. Please forgive me but my Spanish writing skills are very limited. My verbal skills are also limited. I can understand the language far better than I can speak it. I am 48 years old and was born and raised in New York City. Our family had arrived here from the island of Puerto Rico in the early part of the 1900's. I was told that only one generation of Romeu's lived on the island and that my great grand father was born and raised in somewhere in Spain. My grandfather Joseph Romeu was born in Puerto Rico under the Spanish flag just before the island became a USA protectorate in 1898. He moved to New York when he was 17 years old. No other information about him is known to me. I am writing this because I often wondered why no one in my family looks like we came from the island of Puerto Rico. This leads me to believe that our ancestors must have come from some where in Europe. I travel extensively and my name here in the United States is very unusual and hard for most to pronounce. I am often the only Romeu in a telephone directory. I was amazed and happy to find out that there are many others out there with the name Romeu. I do not want to loose my connection with my ancenstors and would like to put together a family tree if that is possible. Maybe some day visit the country where my ancestors once walked. I would appreciate any information you have to offer. Thank You, David Louis Romeu

Devlin Romeu (10/8/2003) Hola Joan. De cuasualidad esta surfeando en la web y encontre su pagina: Es fascinante cuan atras pudo llegar en historia genealogica de su familia Romeu. Mi nombre es Devlin Romeu Soto tengo 46 años. Soy nacido en Cabo Rojo, Puerto Rico y siempre he tenido mucho interes en saber de donde proviene mi familia Romeu. Tengo un hermano de nombre Jose Alberto Romeu, 47 años. Tengo 3 hijos, un varon. Devlin Jose y 2 hembras, Delizza y Tamaha Marie, todos Romeu Palermo (Palermo igual que mi abuela). Por lo poco que sabemos alguno de nuestros abuelos vino de Francia y/o Espana. No estamos seguro pero nuestro bisabuelo o su padre viajo con dos hermanos (tres en total) desde Francia/Espana. Dos de los hermanos se quedaron en PR y el otro se fue a Cuba. Soy hijo de Jose Angel Romeu Palermo (mi padre) (vivo -69 años-) hijo de Jose Romeu Perez (mi abuelo) e hijo de Jose Romeu (mi bisabuelo). Por alguna razon pensamos que fue su padre o abuelo el que vino de fuera de PR. En Puerto Rico hay unos cuantas "familias" de Romeu los cuales pensamos que estan relacionadas de alguna forma. Le escribo con el proposito de saber si nuestras familias estan de alguna forma conectadas en el tiempo. Seria interesante saber si algunos miembros de su familia viajaron a PR y/o Cuba antes del 1900. Saludos, Devlin

Carlos Romeu (31/7/2003) Sr. Joan Romeu . Deseo saber si hay algún parentesco o vinculación entre nosotros. Mi nombre es Carlos Romeu, Argentino, residente en Resistencia, Provincia del Chaco. Mis abuelos paternos eran españoles, nacidos en Agramunt, Provincia de Lérida. Sus nombres eran: Jaime Romeu Tor (o Tort, en algunos documentos) y Concepción Mercadé Tarragona. Mi papá, Enrique Romeu nació en la Argentina pero se crió en Agramunt hasta los doce años, hasta que en el año 1929 toda la familia Romeu emigró desde España a la Argentina. Aparte de mis abuelos (que no conocí) y mi papá, venían también un hermano mayor, Juan y un hermana menor, Dolores. Mi abuelo Jaime tenía dos hermanos: uno mayor, que si mal no recuerdo se llamaba Buenaventura; y uno menor cuyo nombre no recuerdo y que habría inmigrado hacia Cuba. La profesión de mi abuelo era carpintero, perteneciente a la septima generación de carpinteros. Lamentablemente no tengo muchas más referencias, por ej. documentos de identidad o algo parecido; pero todos los recuerdos que tenía mi padre en vida (falleció en 1992) son que vivió siempre en Agramunt, que era un pequeño pueblo. Del puñado de cartas en mis manos se desprende que mi papá tendría unos primos llamados Jaime y Lolita, que en 1952 vivian en Barcelona. Estos primos de papá tenían un tío llamado Buenaventura. Otra referencia es un amigo de infancia de papá, llamado Pedro Brils Solé (ferviente Republicano, como mi papá y mi tío Juan). Disculpe la extensión de la presente, motivada por el nulo contacto de mi familia Romeu de Argentina con España. En nuestra zona (NE de Argentina) el apellido Romeu es casi desconocido, excepto por nuestra familia.Gracias.

Marta Romeu i Cruzate (23/7/2003) Bon dia Joan! Una altra Romeu et saluda! Em dic Marta Romeu i Cruzate, sóc neboda d'en Ramon Romeu Llanas (e.p.d.) que l'Abril de 2001 et va escriure un e-mail. El meu pare és Eugeni Romeu i Llanas, els avis eren en Fidel Romeu Alcover i l'Eugenia Llanas Viu. Ara quasi tots els Romeu d'aquesta branca vivim a Mataró però els nostres origens son a Sabadell. El meu re-besavi Silvestre Romeu, era nascut al Coll de Montcada (carretera de Sabadell) i allà tenia una Fonda, el seu fill Francesc Romeu (el meu besavi) va regentar després la Fonda del Comerç de Sabadell i el seu fill Fidel Romeu i Alcover (el meu avi) es va dedicar al ram de les begudes carbòniques. Mare meva, no m'imaginava que podia haver-hi tants i tants Romeu!!!. Enhorabona per la iniciativa!

Jordi Masso i Pares ( 18/7/2003) Hola...Soc el Jordi Masso i Pares ( 1967), fill d´en Jordi Masso i Romeu (1928, Barcelona, pares Manuel Massó i Martínez i de la Pilar Romeu Castañer). Als Romeu no he trobat cap relació amb Castañer però m´ha fet molta gràcia trobar uns Romeu Massó a Tarragona fa dos segles, ja que el meu pare té aquests dos cognoms invertits. Salutacions ben cordials.

Emilio Romeu Ramos (25/6/2003) Amigo Joan: Navegando esta noche por la red encontre tu pagina de Romeus. Mi nombre Emilio Romeu Ramos.Vivo en Madrid. Mi padre (+2001) Enrique Romeu Palazuelos y un primo suyo elaboraron hace años un arbol de la familia Romeu que desde Sitges en 1840 se desplazaron a Alicante.Tengo abundantisima informacion de toda ella, con árbol genealógico incluido. Los primeros datos que disponemos son de 1616 y desde 1840 el arbol es completo. El origen es Romeu Portas y como digo es de Sitges.Un saludo.E.R.R.

Ruben Jose Fernandez (24/5/2003) ( rubenjf@ciudad.com.ar ) Hola, me llamo Ruben Jose Fernandez.Vivo en Bs.As., Argentina. El motivo de este mensaje es que el apellido de mi madre era Romeu (falleció en 1990). Por si alguien conociera a mis familiares menciono el nombre de mis abuelos. Rama materna: Benigno Romeu y Maria Palmou. Rama paterna: Herminio Fernandez y Josefa Panadeiro. El nombre de mi padre, tambien fallecido (1999) era Jose Jesus Fernandez. No conozco casi nada de la historia de mis abuelos. Creo que los cuatro llegaron a Bs As. a principio de 1900. Saludos.

Zenaida Romeu. (25/4/2003) De esos que nombras, Belinda Romeu compositora con decenas de premios, cantante y actriz, nacida en la Habana es prima hermana mía , hija de mi tío Mario y y nieta de mi abuelo Armando . Ella vive desde hace unos años en Bolivia donde está casada y tiene dos hijos. Gustavo Romeu que estudió ingeniería aquí y ahora vive en Tenerife pues emigró hace unos seis años, es nacido en La Habana y es hijo de un primo hermano de mi madre llamado Jaime, quien era, igual que mi mamá y mi tío Mario, sobrino de Antonio María Romeu. Así que Belinda, Gustavo y yo, los tres somos sobrinos nietos de Antonio María, pues los tres somos de lo que llamo la tercera generación, porque tomo como punto de partida, la obra musical de Antonio María y su hermano Armando. Ellos fueron en realidad, 5 hermanos: Dos fueron músicos: Antonio María, y Armando (mi abuelo que dejó una numerosa e importante descendencia musical que ya somos 4 generaciones ; Dos fueron pedagogos: Raimundo y Jaime (abuelo de Gustavo), y Baltasar que trabajaba en los ferrocarriles. Lo que la veta musical tuvo descendencia a través mi abuelo Armando que es el abuelo de Belinda y mío. Christian Romeu que está en la lista vive en Philadelphia y se comunicó conmigo por el nombre de la orquesta, pero no es familia directa mía. Sin embargo tengo un primo que se llama Armando Romeu Jr.III pues lleva el nombre de mi abuelo y mi tío, que tiene un hijo que se llama igual, Chistian Romeu pero de segundo Rodriguez que vive en Miami. tengo una prima en Tampa , Florida que se llama Carmen Romeu que no se si es la misma persona. Efectivamente que la mamá de Gustavo que debe estar en los ochenta y que vive en Cuba, sabe mucho sobre la familia, porque es la única de esa generación que queda viva. Hoy encontré una Emna Romeu que es escritora y poeta y vive ahora en Mexico.. Un abrazo. Zenaida

Pere Esteve Mora (20/4/2003) Hola! Soc de Piera amb dic Pere i avui per una de les moltes casualitats de la vida he trobat la pagina dels Romeu. He reconegut algun dels noms del arbre que estan al municipi de Piera i a mes la meva esposa es Romeu de primer cognom i filla de Torrelavit com en Josep Romeu i Font nat l'any 1705. Fins aviat i aprofitant la avinentesa rep unes cordials salutacions.

David Tormo Benavent (16/4/2003) ( dtormo88@hotmail.com ) Salutacions. Em dic David Tormo, soc historiador i estic treballant sobre l'ensenyament a les comarques de Tarragona durant els ss. XIX i XX. He visitat la seva pàgina web i he pogut apreciar que han fet una important tasca de recerca la voltant de la seva família. En el meu cas estaria interessat a saber si tenen alguna relació amb el Sr. Joan B. Romeu (desconec el segon cognom) que va ser director de la "Revista de Enseñanza" publicada el 1867 a Tarragona (segons consta a l'obra de Josep P. Virgili i Sanromà "Tarragona i la seva premsa" a la pàgina 44). El meu interés es centra en la possibilitat de que es conservi documentació sobre aquest senyor i la seva relació amb l'ensenyament i, això seria extraordinari, si algú de la família (en cas que en formes part de la seva) conserves algun exemplar d'aquella publicació.Moltes gracies.

Montserrat Brutau Romeu (27/3/2003) Estimado Joan: Me ha hecho mucha ilusión encontrar por internet el árbol genealógico de la familia Romeu, pero me he llevado una decepción, al ver que mi rama no aparece por ningún lado. Me llamo Montserrat Brutau Romeu, soy la segunda de tres hermanos, somos de Sabadell (Barcelona). Mis padres son: Montserrat Romeu Codina y José Brutau Viladevall por parte de madre, son dos hermanos (ella "Montserrat Romeu Codina es la pequeña"), su hermana es "Maria Dolores Romeu Codina" Sus padres: es decir mis abuelos son: Lluís Romeu Fatjó y María Dolores Codina Farras) La verdad, es que me gustaría muchísimo saber si venimos de alguna de las ramas que tu has investigado. Muchas gracias y un cordial saludo.

Elisabet Romeu Codina (21/3/2003) Hola Joan, Què tal ?! Finalment t'envio l'arbre de la família Romeu de Vic una mica més complert. Espero que vaigi bé. Comentaris: Del primer que surt a l'arbre, un tal Joan Romeu...no en se res de res. El següent, el Luis Romeu, que va neixer el 1890 se segur que era de Vic...i tota la resta de l'arbre està format per Romeus, tots de Vic. D'aquest primer Romeu que se segur que és de Vic, crec que tenia una germana, però no n'estic massa segura...(el meu avi parla d'una tia).....però és una dada que no puc assegurar, com tampoc se si hi havia més germans....la següent generació ja si que és correcte i segura. Doncs res, crec que això és tot...em sembla que he respost a totes les teves preguntes...però si necessites saber alguna altra cosa, no dubtis en demanar-mo, faré el que podré. Sempre és interessant apendre coses de la pròpia familia, el que passa que a vegades ens fan falta excuses com aquesta per dedicar temps a una tasca tant enriquidora. Salutacions d'una vigatana que ara viu a Barcelona , però no perd de vista les seves arrels. Elisabet.

Carlos Romeu (27/2/2003) Joan, Agradeceré me pases copia del artículo que cita Xavier Romeu en su correo del 12/2. Por otra parte, en referencia al árbol que te envié y que has colgado de la red, te comentaba que hubo otra hija de Isidro Romeu Selvas. Esa hija que se llamaba Mercedes Romeu Rodriguez se casó con Vicente García y desde 1947 su hijos pasaron a llamarse García-Romeu. Gracias a tu página les encontré y nos hemos visto con alguno (casualidades de la vida, uno de ellos vive en Sudamérica y se está construyendo una casa a 6Km de la mía aquí...) Una vez más enhorabuena por la página. Un fraternal abrazo Carlos Romeu Nedwëd

Miquel Perpinyà i Romeu (23/2/2003) Benvolgut Joan; Sóc en Miquel Perpinyà i Romeu de la nissaga Romeu Tarragona, incorporat ja fa temps a la teva web gràcies al meu cosí Joan Romeu i Ripoll. El cas és que em vaig trobar una companya de mestratge que també es diu Romeu (Elisabet) i li vaig demanar els noms de la seva família per tal d'incorporar-los a la teva web. Així doncs, et remeto el full que em va donar. Moltes gràcies per tot i endavant amb la teva Web!. Miquel.

Xavier Romeu (12/2/2003) Salve, ànima creadora de "La web dels Romeus", un que porta aquest cognom et saluda!! Apreciat Joan. Espero que adivinis qui sóc, encara que et pot ser dificil a la vista del número de Romeus que apareixem a l'index de la pàgina web on he trobat el teu e-mail. Sigui com sigui, felicitats per la idea i felicitats per la feina que heu fet, mol exitosa tant per la tasca aglutinadora de Romeus que des de la pàgina web s'han donat a coneixer, com pel número de visites i mails que heu rebut. La veritat és que m' hi he passejat un munt de vegades, inclús n'he fardat amb els amics de l'important que és dir-se "Romeu" i més encara en topar-me amb un "tocayo" gobernador, ni més ni menys que de Puerto Rico. Llàstima que no ho fos de la Reserva Federal!! Aprofito aquesta avinentesa per pasar-vos còpia d'un article on queda clar que els Romeus també hem estat pedra angular, fa anys, això sí, de la recerca biotecnològica més puntera. També llàstima que enlloc de tractar les pneumonies dels avis no haguessin mirat de desenvolupar un "viagra"!. Molta llum i bona voluntat!! ( o com deien els nostres progenitors, "tots pelats i tips") Xavier.

Carmen Romeu (13/1/2003) Desde Puerto Rico, otra Romeu. Estimado Joan: He descubierto la página Romeu a través de un amigo y me encanta poder conocer más sobre mi apellido. Mi abuelo, Dionisio Romeu Arabía salió de Mataró España (al norte de Barcelona) más o menos a principios del siglo XX hacia Puerto Rico donde tuvo cinco hijos: José, Carmen, Antonia, Vicente y Juan (mi querido padre, ya fallecido.) Se repite el nombre de Carmen en mi familia y el gusto por la música. Corre por nuestras venas el interés y la práctica del periodismo. Mi tió, José A. Romeu, fue un periodista reconocido en la Isla y publicó un libro: Panorama del Periodismo Puertorriqueño e innumerables artículos y ensayos. Me encanta el Romeu Magazine, adelante en el proyecto. Atentamente, Carmen Romeu.

M. Cristina Gibert i Bairaguet (14/11/2002) :( cristina.gibert@tv3mail.com ) Hola, Fa uns quants anys que faig el meu arbre genealògic, a estones. Vaig trobar la vostra pàgina per casualitat i, sí, tinc un Romeu a la família. no tinc gaires dades: es deia Maria o Josefa (hi ha documents amb aquests dos noms), va néixer a Calafell, no en sé el segon cognom. Sé que es va casar amb Francesc o Joan (altre cop doble nom) Bairaguet (també de Calafell) i que, com a mínim, van tenir un fill: Josep Bairaguet Romeu (nascut cap al 1859 a Calafell, era pagès i devia morir cap a 1923, es va casar amb Maria Fonts Rosell, de Calafell, nascuda cap a 1874 i morta a Barcelona, el 1954, si fa no fa; van tenir 5 fills: Júlia, Antònia, Teresa, Pere i Maria, en Pere era el meu avi). Si algú pot donar-me'n més dades, els estaré molt agraïda, buscar informació sobre l'avi del meu avi, no és gens fàcil. Gràcies i felicitats per la vostra feina!. Barcelona

Lourdes Batllès Cusó (3/11/2002)  Envio dades sobre l'arbre Romeu-Padró (1863) Carles Romeu Camps, casat amb Lourdes Batllès Cusó i la seva filla Cecília Romeu Batllès nascuda el 30-03-99 Jordi Romeu Camps, casat amb Montse Castillo i el seu fill Artur Romeu Castillo nascut el 14-02-02

Gustavo Romeu (2/9/2002) Soy Romeu de la linea que salió para Cuba.Mi Tio abuelo era Antonio Maria Romeu, de cuyo ramal han sido famosos en Cuba por sus aportes Musicales y en las Ciencias. Estoy escribiendo sobre la descendencia de este apellido y me gustaría tener más información de antes del s.XVII. Actualmente vivo en Sta Cruz de Tenerife. Sus trabajos están muy interesantes y es halagador saber que existe alguien con las mismas inquietudes. Un saludo

Michael Romeu Lugo (25/8/2002)  (michael_romeu@msn.com) Estimado Joan, !Que alegría me ha dado descubrir su trabajo! Soy natural de Puerto Rico y he marcado su página del internet para poder regresar a ella y descubrir mas acerca de nuestro apellido. Es increíble como la música nos une. Lo poco que sé de nuestro apellido en el caribe se resume en acordes musicales. Mi papa es Franklyn Romeu Martínez. Sus hermanos son Joseph Romeu Martínez, Mary Romeu Martínez, Elsie Romeu Martínez, y Nellie Romeu Martínez. De ellos nacen David Romeu y yo. Estoy dispuesto a compartir mi historia con usted y cualesquiera de aquellos que interesen saber mas acerca de los Romeus. !Enhorabuena! Atentamente, Michael Romeu Lugo.

Eulàlia Romeu Gomis (6/8/2002)  He quedat bocabadada amb la vostra pàgina, enhorabona! Sóc nascuda a Sant Quintí de Mediona, el 14-9-1954, filla de Gabriel Romeu Marti i Rosa Gomis Rafecas, amb una germana de nom Rosa. L`avi es deia Jaume Romeu Ventura. He confirmat una de les sospites que ja tenia: els Romeu som molt viatgers. Fins aviat

Belinda Romeu (28/7/2002) (belinda_romeu@yahoo.com) Un gran abrazo para usted, me ha encantado encontrar el trabajo que ha realizado sobre el arbol genealogico y pienso que quizas usted pueda ayudarme a encontrar los origenes de mis abuelos pues justamente quiero hacer un libro sobre la familia, le cuento soy Romeu de una rama que llego a la Isla de Cuba hace mas de cien años calculo que unos 120 o 130 años. Esta rama se desarrollo en Cuba destacandose desde entonces en la música, hay un paque que tienen una estatua donde nacio uno de los romeu destacados Antonio Maria Romeu, en el pueblo de cabezas en matanzas al parecer a esa zona llegaron mis tatarabuelos que son los que vinieron segun cuenta mi padre de Barcelona...Yo actualmente vivo en Bolivia y me interesa mucho intercambiar con usted sobre el tema, un dia viajando de Barcelona a Paris vi que en la frontera habia una poblacion Romeu, tiene esto algo que ver...cualquier informacion sera una maravilla para mi...Un gran abrazo.Belinda Romeu. Email:

Josep Romeu (23/7/2002) Acabo de trobar la pàgina WEB dels Romeu. Jo sóc Josep Romeu i Bisbe, nascut a Vic. De fet, a Vic hi havia com a mínim dues branques de Romeu, I precisament l'altre dia em demanaven informació sobre el músic Lluís (?) Romeu, també de Vic, dels segles XIX-XX. M'agradaria tenir l'arbre geneològic. Si puc ajudar-te en completar-lo o en alguna altra cosa, ja saps on trobar-me. Josep Romeu i Bisbe.

Carlos Romero (21/5/2002) Sr. Romeu: Le escribo este mail ya que viendo su pagina me pareció muy interesante la parte de los escudos. Me gustaría poder ver mas escudos, si es que los tiene, sobre todo de la rama Romero ya que ese es mi apellido y también la historia del apellido. Soy de la ciudad de Corrientes, Argentina. Aquí el origen del apellido data de la expedición de Don Pedro de Mendoza, donde si bien vinieron varios Romero, solo tres habrían sobrevivido para tener descendencia. Siendo los mismos procedentes 2 de Galicia y uno de Cuenca datos que coinciden con García Carrafa, ya que el mismo señala en Galicia 3 solares y un solar en Cuenca. Desde ya le agradezco su tiempo y saludole muy atentamente. Carlos Romero Jensen.

Laura Romeu (13/5/2002) Hola Joan, Soc la Laura Romeu. M'ha fet molta gracia la pagina web dels Romeus.La meva familia es de Valencia, i no se com cuadra amb el teu arbre genealogic, pero intentare esbrinar-ho!

David Romeu (21/3/2002) Apreciado Joan; felicitarte por la brillante idea de configurar esta página, realmente me has dejado alucinado, la he descubierto por casualidad y desde hace más de 2 horas no he podido dejar de leer toda la información que en ella se refleja. Mi nombre es David Romeu, supongo que familiar lejano tuyo y de todos los Romeu que salen descritos y visitan esta página. He vivido durante mis 30 años en Calafell, un pequeño pueblo turístico de la provincia de Tarragona, localidad que alberga muchos Romeu, que según me han dicho en mi familia provienen de diversas ramas de diferentes lugares de Catalunya, por lo tanto sin relación directa de origen con este pueblo. Me extraña mucho no haber visto ninguna referencia de esta localidad en la abundante información de Romeu Magazine. Mi padre se llamaba Alberto Romeu Roig, mi abuelo Joan Romeu Gibert y mi bisabuelo Andreu Romeu Robert, todos siempre han vivido en Calafell. Tengo intención de buscar una información más extensa de mis orígenes, según me han comentado siempre en casa, los Romeu de Calafell hace muchas generaciones que están viviendo en esta localidad, por lo que quizás acudo a la Rectoria del pueblo para ver hasta donde llego. Te agradecería que consultes en tus expedientes si encuentras la derivación a este lugar de Tarragona, creo que será la clave para saber de donde vengo. Por mi parte te informaré si encuentro más información. Un cordial saludo

Gustavo Romeu (21/2/2002) Hoy ha llegado a mis manos tu página web con respecto los Romeu diseminados por el mundo. Mi nombre es Gustavo Víctor Guillermo Romeu, de 70 años, hijo de Gustavo Romeu Masagué y Agustina Castellá nacidos en Barcelona en los años 1888,1891 aproximadamente. Ellos llegaron a la Argentina de muy poca edad y tuvieron cuatro hijos, de los cuales quedamos mi hermana Raquel de 89 años y yo. Los demás ya fallecidos. A la vez, yo tuve cinco hijos, Graciela, Fernando, Liliana, Andrea y Laura. Quedaría muy agradecido, cualquier información al respecto. Saludo muy atentamente.

Carlos Romeu (31/12/2001) Joan, efectivamente, Mercedes Romeu es pariente nuestra. Gracias a tu página he contactado con esta parte de la rama familiar y hemos sabido los unos de los otros. En cuanto tenga bien hecho el árbol de la rama te lo envío. Gracias por facilitarme el mail de Martha Galarza. Feliz año y buen paso al mismo. Un fraternal abrazo. Carlos

Katiuska García (28/12/2001) ( katiuska_garcia@hotmail.com )Hola Joan, estoy fascinada con los e-mails que has recibido de todo el mundo informandote acerca de la historia familiar de cada uno de ellos. Me encantaría, si es posible, me pudieras poner en contacto con ellos y así poder intercambiar información y conectar nuestra genealogía. Por lo pronto te envío una parte de mi información, para que la compartas con los demás. Gracias, Kati.

Héctor Marqués (24/11/2001) Estimado Joan: Le escribo desde Argentina, por curiosidad escribí como busqueda apellidos y salió ROMEU. Este fue el apellido de la mujer del abuelo Joseph de mi tatarabuelo, que fue un doctor en medicina de la villa del Vendrell: Magdalena Romeu i Nin, natural del Vendrell en Tarragona. Contrajeron matrimonio el 11 de octubre de 1701. A su vez ese Joseph era hijo del cirujano Pere Marqués, casado en la catedral de Barcelona el 12/08/1696 con Archangela Romeu, nacida ésta en Barcelona, hija de Gregori Romeu y Maria Ignes. Este Gregorio era oller, es decir mercader o tal vez fabricante de ollas y según comentarios vivian en el barrio de los olleros en Barcelona. La presente es solo para darme a conocer en esta selva de las ramas de la saga o sólo de las casualidades.Reciba usted un cordial saludo.

Carlos Romeu (6/11/2001) ( cromeu@mixmail.com ) Joan, felicidades; veo que somos más de los que pensaba. Aún no he mirado el árbol, pero en la lista me falta Isidro Romeu (mi abuelo) que fue uno de los primeros escaladores en el Centro Excursionista de Catalunya y mi tía Carmen Romeu Pecci, una de las primeras mujeres ganadoras de premios de esquí. Isidro Romeu fue el fundador de la SAIDA (Sociedad Anónima de Industrias del Aluminio) una de las primeras y grandes empresas de utensilios de cocina antes de la guerra civil. Mi correo:

Jordi LLorens Romeu (1/10/2001) Hola, sóc de Sabadell i la meva mare, Mercè Romeu Moratones, encara hi viu axí com els seus germans Joan i Pere. La meva àvia vivia a Ribes de Fresser amb el meu avi, que va morir a la guerra civil. Som una pila de Romeu que viuen a Sabadell, però en un futur et detallaré més, donç ara mateix em veig incapaç de recordarme'n amb exactitud. SALUTACIONS A TOTS ELS ROMEU

Julio González Romeu (28/8/2001)
Hola Joan, bon día: Mi nombre es Julio González Romeu, soy de Madrid, pero mi apellido Romeu, viene de Galicia, si bien mi abuelo marchó a Cuba donde murió a finales del XIX. He visitado tu (nuestra) página y te felicito, has realizado un gran trabajo. Enhorabuena, deseo que se mantenga viva toda la Eternidad, será una manera de perpetuar nuestro apellido hasta entonces, generación tras generación. No estaría mal que trabajaramos en hacer por encontrarnos los más Romeus posibles, y darnos un abrazo, ¡Vive Dios! que somos Hidalgos. Sobre la información de Romeu en Argentina, he comprobado que Hector Armando, ya te ha visitado y enviado un E.milio.Tenemos una prima en Cuba, de la rama que se afinco allí hace tiempo, se dedica a la música como sus próceres, su nombre es Zenaida.Hasta pronto familia, ¡que la FUERZA, nos acompañe a todos! Julio

Francisco José de Francesca Romeu (15/8/2001) Estimado Joan: Acabo de ingresar a tu página de los Romeu y quisiera contribuir con información sobre el apellido. Nosotros tenemos un árbol genealógico que ha pasado de mano en mano de generación en generación desde el 1760 y lo comenzó Anton Romeu (casado con Eulalia Balash). Me llamó la atención que Antón Romeu (h. de Jeroni Romeu i Romaní) figurase sin ninguna información. Las páginas en que está escrita la información, como bien podrás imaginarte, es papel pergamino y en algunas partes la tinta está oscura. La genealogía está totalmente completa hasta la actualidad y podría mandarte una fotocopia para que la veas y la estudies, ya que seguramente el tema te interesa. Son muchas las historias que hay en ese árbol y mucho lo que se puede deducir. En resumidas cuentas: 1. Hay información de todas (o casi todas las generaciones) hasta el presente. 2. La familia, originaria de Barcelona, tenía casas en lo que en el S.XVIII era la Plaza de Catalunya y viñedos en Perne dels Prat. 3. Todos (o casi todos) fueron bautizados y se casaron en la iglesia Santa Maria del Pi. 4. Mi bisabuelo viajó a América Latina (Perú, Uruguay y Argentina) y dejó un libro de viajes muy interesante, donde cuenta en gran detalle todas sus experiencias. Fue con su hermano quien murió en un terremoto en Mendoza. El apellido de mi bisabuelo es Jaime Romeu y Brunet. Se casó con una prima en Roma, por proxi en Santa Maria Maggiore (a la que fuimos a visitar este verano) y mi madre nos regaló la cruz que él compró en Roma como recuerdo de su boda. Nunca más tuvieron contacto con la familia que quedó en Barcelona. El final de mis bisabuelos es difícil de entender y todavía no nos podemos explicar los motivos por los cuales no figuran fechas claves desde entonces (por ejemplo, bautismos) y fecha de fallecimiento de ellos dos. Ellos vivieron en Córdoba, Argentina (¿habrían "escapado" de la familia por el romance que llevó al casamiento con la autorización del Papa?)
5. Yo, siguiendo la tradición de inmigrantes, hace 21 años que vivo en Londres y soy profesor universitario. Tengo aquí, en Londres, el árbol genealógico y el diario de mi bisabuelo. Como no tengo hijos (ni los tendré), quisiera identificar a quién le correspondería tener estos documentos cuando muera (para lo cual me falta bastante, según me parece) para que puedan ser continuados. Atentamente, Francisco José de Francesca Romeu.

Josep Estol (30/7/2001) Pineda de Mar. Bon dia Joan Romeu, sóc en Josep Estol, com pots veure no ens uneix precisament el cognom, però si l'afició a la genealogia. En primer lloc els compliments: felicitats per la pàgina dels Romeus, una feina envegable i molt acurada; una presentació impecable i un funcionament dificilment millorable per no dir perfecta. En segon lloc demanar-te si tens informació del meu cognom en aquests arxius dels quals dius que disposes en el Romeu-Magazine així com de la seva heràldica. En principi et diré que el nostre cognom originalment era amb t final: Estolt. Hem anat cercant la genealogia propera i la cosa la tenim força avançada el que més ens interesaria saber realment, és el tipus de programa informàtic que fas servir per recopilar totes les dades en l'ordinador, per poder-les presentar acuradament. Moltes mercès i de nou felicitats.

Martha Galarza de Garcia-Romeu (4/7/2001) Me llamo Martha Galarza de Garcia-Romeu casada con Juan Alberto Garcia-Romeu de Barcelona. Nació en Granollers en 1925 y murió en 1986 en USA. Se radicó en Argentina donde nos casamos en 1952. Tuvimos 5 hijos (Fernando Alberto, Javier Carlos, Clara Maria, Diego Juan y Maria Soledad. En 1971 nos mudamos a USA donde viven todos, con excepción de Fernando. Juan Alberto fue hijo de Mercedes Romeu Rodriguez y de Alberto Garcia Vicente. Tuvieron 6 hijos. Mercedes era hija de Ysidro Romeu. Me gustaria saber en que linea estamos en el diagrama que pude bajar de la página web.Un afectuoso saludo.

Josep Maria Romeu (11/5/2001) Hola Joan. Sóc el teu cosí, en Josep Maria, t'escric per felicitar-vos per la tasca que heu fet en la creació de l'arbre genealògic i d'aquesta pàgina web. L'altre dia un Sr. que es diu Eduard Cardona i Romeu em va fer arribar la línia corresponent a la seva mare. El teu parent i amic, Josep Maria Romeu Gustems.

Ramon Romeu (23/4/2001) Estimat Sr. Romeu: Hem pogut comprovar amb il·lusió a internet el nostre cognom, iniciativa que felicitem. Des de sempre hem estat interessats per les nostres arrels i arbre familiar i gaudim d'una informació minça de la nostra branca que si fos del seu interès podriem proporcionar com a recull històric. Enviem una cordial salutació en nom de tota la família, esperant que aquesta sigui més gran cada cop. Atentament, Ramon Romeu i Llanas. (Mataró)

Jöelle Romeu (25/3/2001) Hola! Soy Jöelle Romeu de Puerto Rico. Me gusta mucho la página y el esfuerzo que has puesto para encontrar toda la información. Me interesaría obtener más información y los escudos de armas si es posible. Además, estaré indagando sobre mi familia cercana para luego relatarlo. Muchas gracias!. Jöelle Romeu

Dolors Galisteo (04/03/2001) Hola em dic Dolors Galisteo, he fet l´arbre genealogic de la meva familia, (Poch) i entre els familiars, he trobat una dona de la sisena generació 1790 que es deia Josefa Romeu casada amb Jaume Poch, filla de St.Quintí de Mediona. També he trobat un tal Fransisco Poch Romeu, nascut a Sta Maria de Mediona (actualment el castell de Mediona). Si em pogues proporcionar alguna informació li agrairia. Gracies. Atentament, Dolors Galisteo Sra de Josep Poch.

Armando Hector Romeu (08/01/2001) Hola, mi nombre es Armando Hector Romeu, formo parte de la gran familia Romeu que está dispersa por el mundo. Yo vivo en Buenos Aires, Argentina. Mi abuelo llegó de España cuando tenía 18 años, es de Penáguila, Valencia y nació en 1898, luego se radicó en la provincia de San Juan, Argentina. Los padres de mi abuelo son José Romeu Bonet, de Alicante, y Milagro Joaquina Gironés de Penáguila. Mis tatarabuelos son Bautista Romeu y Bernarda Bonet. Me gustaría poder tener más información si alguien me la pudiera proporcionar. Les mando un fuerte abrazo a todos y mucha suerte. Los saluda otro ROMEU ( de argentina )

Santi Romeu Sala (10/12/2000) Hola, sóc el Santi Romeu de Sabadell i m'agradaria que m'enviessis la informació que dius que pots facilitar sobre els membres del nostre cognom. Així també jo et podria facilitar, si puc trobar-ho, informació sobre la procedència i arbre geneològic de la meva família, que té els origens a Ripoll, i que passant per Montcada ha anat a parar a Sabadell. Gràcies per tot Romeu!!

Jordi Romeu (11/11/2000) Us hem trobat, properament seguirem amb la saga d'Agramunt , l' origen de la mateixa rama de cal Pono de Preixens. Aviat s'abreu l'historia de cal "Joan d'Anya d'Agramunt.

Marta Bartrolí (13/06/2000) Família: Sóc la Marta Bartrolí Romeu (branca Romeu-Muntal) de La Pobla de Claramunt. He estat contenta de veure publicat l´arbre genealògic en el qual vaig treballar força. Hi manquen dades. Convindria saber si hi ha Romeus a la ciutat francesa de FOIX (Ariège) perquè el primer Geroni Romeu que vaig trobar a La Pobla era nascut a Foix i, per manca de mitjans com Internet, és impossible anar més enllà. Petons.

Jose Romeu (07/04/2000) ( joseromeu@aol.com )Me gustaria compartir con todos los Romeu la siguiente informacion: Segun lo entiendo, de acuerdo a mis antepasados, el primer Romeu que aparece en la historia de las Americas lo fue Jose Antonio Romeu, uno de los primeros gobernadores militares de California. Murio en el 1792 y su tumba yace en el altar de la Iglesia San Carlos Borromeo en Carmel, California. Junto a el se encuentra la lapida de el fraile franciscano Juniper Serra. Jose Romeu llego a esa region alrededor del 1782 y estuvo envuelto en la conquista de los indios Yuma. Su esposa y su familia emigraron algunos meses despues de su muerte probablemente hacia el Caribe. El primer Romeu en Puerto Rico lo fue Bonaventura Romeu oriundo de Vilanova y la Geltru. Bonaventura ya se encuentra en Puerto Rico en 1811. Luego trajo a su esposa Cecila Pascual. Tuvieron dos hijos, Buenaventura y Manuel (del cual desciende mi rama de los Romeu), a traves de Higinio, Juan Nestor (Ernesto) y Miguel Ernesto (mi padre). Mi hermano, Xavier Eugenio, es corrientemente el Secretario de Comercio en Puerto Rico. Muchas veces, recuerdo a mi abuelo hablar sobre sus parientes cubanos y el compositor Antonio Maria Romeu, creador del danzonete. Creo que los visito varias veces en la decada de los treinta. Siempre he tenido la curiosidad de saber nuestra conexion con la rama cubana. Algunos de ellos creo emigraron a PR despues de la revoluccion cubana. Mi hermano Xavier y yo tenemos mucha informacion sobre la rama puertorriquena y nos gustaria compartirla con cualquiera de los lectores que esten interesados. Saludos.

Joan Romeu Ripoll (30/03/2000) La família Romeu de Preixens, Lleida, no està gaire a la Xarxa, però només una indicació del petit reducte de Romeus irreductibles amb seu central a Cal Pono: El nucli central està format pel que manté les terres a Cal Pono: Lleida. Joan ROMEU i Tarragona. Així que pugui convèncer a la Lluïsa us faig aribar l'arbre complert d'avis besavis i cosins, que s'extenen per Agramunt, Balaguer, (un dia erem 5 Joans Romeus en una reunió familiar) Fins aviat.

Glòria Romeu Romaní (30/01/00) (i Isidre Escala Soteras) Assumpte de família. Sóc la Gloria Romeu Romani de la Pobla de Claramunt. Felicitats per la pàgina web dels Romeu. Val la pena la iniciativa perquè dia a dia ens anirem coneixent els d'aquí i els de més enllà dels mars i fronteres.

Javier Romeu (19/01/00) Hola! Me ha pasado mi hermana Blanca (Romeu) el link de la página "nuestra". Vaya, esto de coincidir en el apellido ya me ha hecho medio apropiarmela :-) Tengo un árbol genealógico de 'mi' familia Romeu, originaria de Barcelona y con miembros viviendo ahora en Tarragona, Barcelona, Valencia y una en Bruselas! A ver si lo completo con la ayuda de mi padre y te lo envio. Estoy viendo el que pones en tu página y creo que me resultará casi imposible llegar tan lejos. Lo podría completar hasta 2-3 generaciones más arriba de la mia, mi abuelo y quizás bisabuelo, pero sin años me temo. Hablaré con mi tia Merche, casada con Ernesto Romeu Loperena, quien creo que sabe mucho mas de mi familia que yo! Además, el marido de mi prima Carla Romeu Armengol sé que esta recopilando mucha información sobre mis antepasados de Tarragona, pues al parecer mi bisabuelo y el suyo eran íntimos amigos! Desconozco si tiene un email. De no ser así, te daré el de su mujer, porque estaran encantados de poder intercambiar información. --> Esta persona, Antonio, te dara mucha info. Un ginecólogo muy famoso de Valencia se llama igual que nosotros: Alberto Romeu. Sería interesante buscar Romeus por el mundo y pedirles información sobre sus antepasados..quizás podriamos crear un macro arbol genealógico...que crees? Bueno, hasta la próxima! Saludos, Javier (Romeu, claro!)

Angel C. Romeu (15/12/99) Hola. Mi nombre es Angel C. Romeu acabo de cumplir 18 años y vivo en P.R. Recientemente encontré su página en la internet y me quedé bastante sorprendido de por fin encontrar una página que me haya ayudado en algo a encontrar mis raices, ya que en Puerto Rico somos tan poquitos que los podemos contar prácticamente con los dedos de la mano. Bueno me gustaría que me enviaran el escudo e informacion (ya sea dirección o correo electrónico) de Jorge José Romeu y Pendas ya que creo que estoy directamente emparentado con él.
Por favor si conocen algo sobre mi árbol genealógico dejenmelo saber.Y haganle llegar mis direcciones a Don Jorge J. Romeu si es que por alguna razón no me pueden dar las de él. Gracias y sigan hacia adelante que van muy bien y espero su pronta contestación. Se despide desde Puerto Rico: ROMEU.

Jorge José Romeu y Pendas (15/09/99) Le felicito por su gran labor de información histórica, y así informarles a todos los Romeu de este mundo de donde venimos y quienes somos. De mi le diré que soy cubano, nacido en la Habana un 11 de septiembre de 1938, mi padre Francisco Romeu y Martinez y mi madre Margarita Pendas y Ramos.
Me siento muy orgulloso de ser Romeu (Vasco Francés) y Pendas (Asturiano Español). Se muy bien que todos los Romeu estamos emparentados, pues somos pocos. Mis ancestros fueron cuatro hermanos que salieron de las Islas Canarias hacia América; uno de ellos se quedó en Puerto Rico y los otros tres siguieron el viaje hacia Cuba, alrededor de 1880.
Actualmente vivo en New York (Estados Unidos de Norteamerica).

Joan Romeu i Ripoll (11/06/99) Des de Caracas, Venezuela, un Romeu viatger i navegant d'internet a hores perdudes, records d'una part de la família originària de Preixens, Lleida. Ara no puc fer un arbre genealògic complet, però així que envii aquesta pàgina a la meva tieta (la Luïsa Romeu Tarragona) ho solucionarem aviat. Fins aviat.

Josep Mercadé (09/06/99) Realment impressionant. M'has deixat de pedra. Sóc en Josep Mercadé. Extraordinària i molt divertida la teva pàgina. Molt cordialment, Salut!

Joan Romeu (14/01/1999) Hola Joan, jo també sóc Joan i Romeu, quina gràcia, no? Si em fas arribar l'arbre sencer, intentaré esbrinar si tenim algun parent en comú. Jo visc a Vallirana, (Baix Llobregat) Catalunya. Però sé que el meu avi va néixer a la Pobla de Montornès (Tarragonès), que eren un grapat de germans, i que feia moltíssims anys que vivien en aquest petit poblet (vàries generacions).

Jordi Romeu (26/10/1998) Amplio les dades de l'Imma Pujol: La mare es diu Pepita Farrés Prat. Els tres fills són Imma (30/10/1970), Gemma (24/10/1972) i Marc (18/11/1978). Gràcies.

Imma Pujol (24/10/1998) Envio l'arbre genealògic dels Romeu-Pujol de Ca n'Aguilera:  Fill de Jeroni Romeu Tort i Rosa Muntal: Ernest Romeu Muntal (1861-1941) el qual es casa amb Dolores Pujol Valls. Filles: Rosa Romeu Pujol (va morir molt jove) i Madrona Romeu Pujol (1904-1997) que es casa amb Camildo Pujol Jorba (1898-1972). Fills matrimoni Madrona i Camildo: Ernesto Pujol Romeu, Lluís Pujol Romeu i Leonardo Pujol Romeu (el meu papà). Falten algunes dades de naixements que ja les buscaré. Fins aviat, bon cap de setmana. Sabies que un avantpassat de la meva àvia va morir al Titànic? (un dels fills de l'Encarnació, germà del meu besavi Ernest.

Enric Romeu (19/9/1998) Hola. Sóc un Romeu d'Alcoi. Jo vaig nàixer ací i sóc de 1968 descendent de Romeu Santamaria i estos de Romeu Carbonell. Un salut d'un alcoià.

Joan Palà / Sergi Samsó (19/5/1998) Bona nit. Som el Sergi Samsó i en Joan Palà. Acabem de visitar la pàgina de la vostra família i, realment, està molt currada. Bona nit i tapa't.

Mª Roser Romeu (4/3/1998) Hola. Sóc la Roser, filla del Joanito del Bedorc. Estem a Igualada a casa. Són les dotze de la nit i buscant "Romeu" hem trobat la vostra pàgina. Hem quedat molt sorpresos pel treball que heu fet. Us demaria m'enviéssiu l'arbre via mail. Gràcies i molts records a tots.

Jordi Solé (4/3/1998) Hola Joan/Jordi. Per començar, enhorabona per la vostra pàgina web. Records